co tam robili? len prebrusili valceky alebo menili aj nejake tesnenia atak?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Pekne a urcite by som mechal rozptylove sklicka.ale naco upravujes clonu?ono ta ma na pravej strane takto svietit,aby si videl aj krajnicu a volaco mimo cesty...
hej, ono ako sa to vezme.. ked si pozres ako svietia ostatne cocky, tak vsetky su tvaru _/¯¯ , tak som si to aj ja spravil :) aspon to neoslepuje auta ani chodcov.. a vidim to co mam..
s parabolou som nic nerobil.. len som zaciernil to co je vedla cocky... nema to ziaden dopad na svietivost.. ba nebude to tolko oslepovat.. svietit bude iba cocka a iba tam kam ma.. toto som chcel spravit uz hodne davno no nebolo casu na to.. dnes to musim nahodit na auto a doladit vysku.. potom uz len zapojit ccfl a dat to komplet na auto a svetla mam hotove..
umyte/vycistene tesnenie, pretesnene aby sa to uz nerosilo
dostelovane a nahodene..
len.. sa to zarosilo.. zrejme ako bol vnutri teply vzduch, tak to orosilo z vnutra.. snad to silicagel co som tam ujebal vysusi ak nie, tak ich asi rozbijem
ja mam teraz svetla takto _/ a nestazujem si aspon vidim dalej za krajnicu a dalej do dialky :) a chodci si zatial nestazuju .. ved to predsa navrhli inziniery z bmw tak to musi byt dobre
hej hej.. no vsetky novsie kary co maju cocky tak maju tvar taky ako som si upravil.. no bol som pozret to svetlo a zarosene uz neni.. mozno to silikagel vycucal
ked bude zarosene normalne to otvor zo žiarovkou a nechaj vysušiť, ale aj svietenim by sa to mohlo vyschnuť, inak je to parada, ja to tiež planujuem, p.s.:robil si aj s dialkami čosi?sa mi zdaju nejake čierne