Tak tusim ide vonku do tuheho a bez kurenia sa uz driftit neda, je na case to nejak poriesit. Klimabox som mal zatial odlozeny v pivnici, kde mi nejaky dobrak ucvikol 30cm kablu s hlavnym napajacim konektorom. No diik

Niekto sa mozno bude divit preco sa takto serem s kurenim ked je to driftkara, no predstavte si ze popri drifte by som este musel riesit dake kurenie ze je moc teplo, moc zima a neviem co ked origo automaticka klima vie robit vsetko za mna. Za to, ze to je driftkara, nemusi byt nekomfortna

Kedze problem bol v konektore, zobral som teda cely zvazok z ineho kurenia ktore sme trocha destrukcne vyberali s bramborakom a bnykolasom cim sa stalo nepouzitelne
Vonku je uz skoro tma tak som to cele dotiahol domou, mamina uz sa ani moc necudovala ze som zas daku haraburdu dotiahol

Nepouzitelnu kablovacku som ošmikal a nahodil tam druhu, opravil chronicky ulamujuci sa uchyt jednoho serva, jedno dve som vymenil, nastavil hlavne nasavacie klapky a pojde do auta. Vyparnik klimy som z hladiska vahy vybral. Este musim precistit vetrak lebo ten nesiel vobec.

- Snímka3083.jpg (92.37 KiB) 2901 zobrazení
Sofistikovana oprava serva

Servo musi mat dorazy lebo inak by sa tocilo doblba kym by ulomilo klapku alebo daco ine po ceste. Potom som ho uz len nejako prychytil a viola:

- Snímka3087.jpg (74.4 KiB) 2901 zobrazení
Hotovka, zapojil som to na malu 12V gelovku a hral sa s tym cely vecer