Takze prisiel na psa (alebo na motorkara?) mraz. Kedze ide zima a na motorke uz nebudem moct cestovat do prace, rozhodol som sa kupit nejaku daily karu ktora by bola schopna ma s normalnou spotrebou doviezt do prace a naspet, pripadne hocikde inde kam nebudem moct ist ked budem mat nieco rozrobene na druhej E30. Skratka som potreboval "pracanta" do ktoreho nebude problem nahadzat trebars 400 kil cementu, drog, alkoholu, naradia, alebo vsakovakeho ineho materialu

.
Cize predstava bola asi nasledovna : E30 - 324d (jedine non turbo) funkcny motor, brzdy, platne papiere, kasna nech je kludne hnila jak chce, hlavne nech to drzi pohromade, funkcne nemusi byt absolutne nic okrem motora, siber by bol vyhodou. Uz som zhromazdoval financie a hladal po inzeratoch a rozhodoval som sa pre ktoru z tych co boli v ponuke si pojdem. Ale jedneho dna sme boli u znameho po diely na tricu a spomenul ze jeho znamy ma auto presne podla mojich predstav, s ktorym chodi iba na ryby a inak ho nepouziva a kludne by to za par korun predal. Takze sme to isli pozriet, a uz pri prichode k sidlisku som ju zbadal ako tam stoji - presne taka ako som si ju predstavoval, moja buduca chrchla! Po obhliadke som zistil ze v podstate splna moje poziadavky, a ma aj siber, tak som si ju vzal hned domov. Hodlam ju dat trosku dohromady nech to nevyzera na prvy pohlad ako ciganske vozidlo, ale ziadne hrozne investicie v tom utopit neplanujem, uz ma napadlo aj dat ju troska do ratstylu ale este nejsom celkom rozhodnuty

. Tu je kratky zoznam nefunkcnych / chybajucich veci :
-Cela domarasena elektrika
-Stretavacky svietia asi tak ako na ostatnych autach parkovacky
-Nefunkcny klakson
-Predne okna v elektrike, samozrejme nefunkcne
-Ventilator kurenia nefakci
-Pokazena posledna poloha spinacky takze startovanie na gombik
-Pokazena packa na ostrekovace, taktiez prerobene na gombik
-Kufrovy zamok K.O.
-Prava zadna kapsa znacne odhnita, to musim co najskor zavarit lebo stratim baterku

-Riadenie je asi kusok zohnute lebo miestami ide tazko
-Auto asi schytalo riadnu supu na predok lebo pri hrncoch su diery
-Kopa dalsich veci ako napr. chybajuca mierka na olej (netusim kto a netusim preco ju odstranil

)
-Nefunkcny tachometer, otackomer, teplota, jedien co ide je palivomer aj ten len ked sa mu chce.
Uz som na nu stihol aspon nahodit ladvinky, opravit zadne svetla, opravilo sa same vnutorne osvetlenie, zavaril som diery na total hnilom vyfuku (malo to zvuk ako ta naftova lokomotiva

)
Inak motor a prevodovka pohoda jazdi to , brzdi, len to dymi ako titanic s bohatou zmesou ked na to trochen viac slapnem (mam podozrenie ze dakto pridal naftu na cerpadle tak ak by ste mi vedeli poradit ako by som tu davku mohol skusit ubrat tak budem rad). Spotreba sa javi zatial ok, len to nemam ako odmerat ked nejde tachometer

. Chromove narazniky su streknute nacierno, a predny je krivy, skusim ich nejak dat dokopy a ked to nebude dobre tak tam dam asi predne celo a narazniky z plastaku, lebo sa mi valaju v garazi. Tu je par foto, necakajte pekne auto