... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 96
reklamne predmety bmwklub.sk
 
Užívateľov profilový obrázok
Fuxxo
Autor témy
Príspevky: 11974
Registrovaný: 25.1.2011
Auto: M340i / E38 / E53
Kraj: Nitriansky
Bydlisko: TNV

[F32 420d Coupe] SOLD

Piatok, 18. Novembra 2016, 23:18

Nazdar,
tak jak som slubil, ked auto bude doma, tak pridam pribeh. dnes som sa dockal konecne, nervy v kybli, zaludok v kybli, tento tyzden bol masaker fakt. kazdopadne mali by sme zacat na zaciatku... rozdelil som to na kapitoly, aby to bolo mozno citatelnejsie :-D

EPISODE I - DOVODY, AKO TO CELE ZACALO
zacalo to cele pred asi pol rokom, ked ma 6ka nechala visiet pred esztergomom v madarsku, odtah ma stal 200€, kamaratska cena, mrzli sme na vidieckej ceste okolo nikde nic, asi 4.5 hodiny. to bol ale len zaciatok toho celeho, potom auto skoncilo v servise asi na mesiac, riesili sa rozne veci ale hlavne pretesnenie veka a ostatnych veci naokolo, ale ok. investicia vratane repasnutych svetiel prednych, cca 1700€. dobre, sadneme jazdime. odisiel som ten vikend do polska na dva dni, vratil som sa, este tyzden som pojazdil, cca 3000km dokopy, a jeb, servo v pici. auto takmer nepojazdne, stalo opat v garazi, este som musel najst mechanika ktory ma garaz a prostriedky aby to spravil, tak som to zobral do vrablov, 600€ dalsich v riti. stale mi ale niekde prdi voda, musim dolievat litrik po 5-6-7 tisic km, netusime kde, vrch je pretesneny, atd atd. proste starosti stale, a tlacit 30 000+ km rocne na 10rocnej 650ke neni sranda.

EPISODE II - VYBER A NAMOTAVKA
takze uz v tej dobe, zaciatkom leta som vedel ze si najneskor na jar kupim druhe auto a vedel som ze musi byt v zaruke proste, aby som nemusel riesit nic, len sadnut a ist. medzicasom som ale dostal prilezitost si vyskusat nejake bavoraky a podarilo sa mi uchytit si M435i, a po tej hodinke jazdy sme sa so zenou do nej zamilovali obidvaja, proste ten look 4koveho coupe je neskutocny, vyborne proporcie, interier fantasticky na moj vkus a dokonca aj rozmery, proste bomba, love at first sight. tak prisla dalsia kapitola a len tak z riti som zacal hladat 4kove kupecka hlavne vonku, lebo u nas samozrejme nic na predaj, a ked ano, vsade svietilo ze "na dovoz", tak som si rovno otvoril mobile.de.. kriteria boli jednoznacne dane, musi to byt coupe (nie gran coupe) a musi to mat full mpaket a adaptivne ledky. a zo zaciatku som hladal 420i, lebo som nechcel dizel. tak sa par kusov samozrejme naslo, cenove hladiny boli okolo 32-34 tisic evri len zacinali, s tym ze bud tomu danemu kusku nieco chybalo, alebo mal uz hlboko cez 100 000km. kazdopadne som nevedel presne ako funguje zaruka a servis a kolko to asi stoji, a ci napriklad na ten dany kus ktory som nasiel to plati a kolko by ma stalo to predlzit atd. tak som nevahal a poslal som dotaz do bavarie do nitry taku otazku, ci mi s tym vedia pomoct a vysvetlit mi to.. samozrejme ze vedeli, bol som skontaktovany s panom kulhom, ktory je pre mna kuzelnik a extrapohodovy chlapik s paradnym pristupom, ale o tom potom :-D odpisal mi zhruba nejake infosky co a ako, a len tak z brucha mi navrhol, ze ci si nechcem prist sadnut do salonu ze naklikame nejaku konfiguraciu aby bola zaujimava pre mna, ked uz v takej cenovej hladine hladam jazdenku. ja som necakal ze mi ma co ponuknut lebo som si klikal cca vybavy a konfigurator na stranke a vedel som ze kolko asi by stala moja konfiguracia. ale tak nic za to nedam.. a len tak mi poslal nastrel vybavy, v ktorej sice bolo plno zbytocnosti co som nechcel, a chybali nejake veci co som chcel, ale cena a hlavne zlava bola tak dobra, ze som zacal viac komunikovat, no a vo finale mi spravil konfiguraciu na 420i ktora sa proste neodmieta. z nemecka auto dovezene u nas na znackach prihlasene + zaruka + servis vo finale cenovy rozdiel by bol pre mna aspon zanedbatelny, ked sa pozriem na to, ze furt mam 1 az 2 rocne auto s 50 a viac tisic km, ktore mne stacia skoro na tie dva roky jazdenia, a stale by to nemalo vybavu taku aku by som chcel.

EPISODE III - ROZHODNUTIE
tak prisiel september, poriesil som financnu situaciu, ale nechal som si este nacenit aj 20d verziu, lebo zo sprit monitora a aj z klubu a roznych zdrojov som zistil ze ten 20i nebude az taka vyhra co sa tyka spotreby ako by som ocakaval, videl som ze 3ky a 4ky s tym motorom v priemere jazdia medzi 8-10 litrami, co uz sa mi zdalo privela, dokonca zazneli nazory ze ked tomu troska slapnem na krk tak 11-12 litrov, co je teritorium pomaly 650ky :-D aj ked je velmi velka sanca ze by som s tym motorom vedel jazdit za 7 alebo pod 7, LENZE to je iba sanca. nieje to istota, a ked kupujem nieco co ma so mnou stravit 4-5-6 rokov skoro kazdodenneho zivota, tak to nebudem riskovat, lebo viem ze by ma to sralo. plus porovnal som si aj dynamiku a 20d proste je na tom lepsie vo vsetkom. samozrejme okrem zvuku no. cenovka bola o nezanedbatelnych 2500€ viac ako pri 420i na druhej strane pri tom rocnom najazde sa to vrati raz dva, a s tymto budem mat pravdepodobne este vyssi najazd :-)

EPISODE IV - OBJEDNAVKA A KONFIGURACIA
takze dalsie stadium bolo, ist si osahat tlacitka (pristineship ano, osahat, a volali ma oni aby som ich isiel osahat :-D :-D ), a naklikat finalnu vybavu a veci okolo toho + spravit objednavku. takze sme to poriesili, naklikal som tam co som chcel, troska som sa musel krotit lebo samozrejme boli veci ktore by som este prijal navyse, mkove brzdy, este vyssie audio, head up display, nejake prvky z dielne m performance, atd atd. ale zas odtial potial, nechcel som skoncit s konfiguraciou 70+ tisic, tu si aj tak dovolit nemozem :-D su tam ale take veci ktore som vylozene potreboval, ako som pisal vyssie, a pre mna su zaklad takehoto auta, cize je tam plny mpaket zvonka aj zvnutra, v interieri som nechal alcantaru, lebo sa mi pacila uz v prvej F30 ktoru som videl v salone ked prisli, farba biela je tiez zakladna alpinweiss, ale to bola jedina farba vo vybere, na 100% sme chceli bielu a zaujimave bolo, ze zena si medzi alpinweiss a mineralweiss vybrala alpinweiss, lebo ze je belsia :-D mne sa pacia obidve a nemam problem ani s jednou. dalsia podstatna vec bol adaptivny podvozok a variabilne riadenie, plus k tomu sportova automaticka prevodovka, lebo velmi som chcel radenie pod volantom, v 6ke mi to strasne chyba, a automat bola jasna volba, 8kvalt zf je spicka, a proste zapchy, dlhe trasy, atd atd, nemusim sa pedalov ani dotknut s tempomatom a automatom. :-) velmi dolezita vec boli adaptivne full led svetla, aj napriek tomu ze v zaklade pri 4ke uz su xenony s drl kruzkami, ale co sa tyka svetiel, chcel som absolutnu spicku, tam nebolo o com. a vyzorovo mi to auto tiez pride o dost modernejsie jak s xenonmi, kde svieti len jeden. no a vo finale mi vnutri nesmel chybat velky displej s dotykovym ovladacom cize connected drive pack s navi professional.. ale uz o vybave asi dost, sak pridam vypis a kazdy si to potom moze prejst od hora po spodok :-D snad len, je to zadokolka. xdrive som proste nechcel, a dufam ze nedospejeme do stadia kde to bude pre bavoraky povinne. :-)

EPISODE V - WAITING..
takze dal som zalohu a auto sa objednalo. teraz nastala ta doba cakania. ked mam pravdu povedat, bol som velmi milo prekvapeny zo zaciatku, lebo bolo mi povedane, kedze 4kove coupe a zadokolka je velmi netradicna kombinacia, tak auto bude vyrobene a dodane az v decembri. tak som s tym bol zmiereny, co sa vsak nestalo, pred asi 3 tyzdnami ked som si ziadal vin cislo kvoli financovaniu tak som dostal informaciu, ze auto je uz v poradovniku a bude vyrobene v prvej polovici novembra :-O :-O tak to ma velmi velmi potesilo. co som ale vobec necakal, hlavne ked uz bolo 8meho utorok, do polky novembra len par dni, som si myslel ze to bude urcite meskat, a prave v ten den som dostal informaciu ze auto zacali skladat v pondelok a v utorok poobede ho mali hotove :-O vazne neskutocna rychlost.. ale uplne som padol zo stolicky, ked som dostal STVRTOK RANO informaciu a prve fotky, ze auto je uz v nitre :-D z tohto veru nechapali aj ti ludia v salone, lebo bezne trva aspon 4 dni kym auto pride, toto bolo fakt neuveritelne az too good to be true. a tak aj veru bolo.

EPISODE VI - FRUSTRATION
v piatok som sa teda s mojim financnikom stretol v bavarii aby sme to teda specatili, podpisal som papierovacky, podpisal som poistky, havarijku aj zakonnu, nech plati od pondelka, aby sme to mali poistene keby nieco.. co sa ale nestalo, ze nemci prosim pekne za 3 dni aj nejake drobne dokazu auto vyrobit a dopravit ho z mnichova na slovensko, a auto potom ale musi stat vyse tyzdna na slovensku v salone, lebo posta nedokaze cez vikend dorucit balik aby prisiel v pondelok, ale az v utorok poobede, a nejake slecny nedokazu prebrat balik otvorit ho, pozriet ci v nom vsetko je, ale maju v pici sak za 3 hodiny je fajront, takze jebal to pes, zajtra sa na to pozriem, jedno ze niekto caka este na platbu a ide mu rozjebat hlavu aj zaludok od nervov, plus ked uz konecne sa dokopu k tomu ze to konecne stredu poslu tu zasranu platbu, tak logicky musi byt stvrtok statny sviatok, a kedze v bankach pripisuju peniaze muklovia rucne, a cez sviatok nerobia (sarcasm), peniaze pridu az v piatok. no a samozrejme ze nepridu rano, ale kdeze, preco by prisli, ked mozu cloveka natahovat az do poslednej chvile, o 13 tej som mal dohodnute preberanie auta, a peniaze prisli 11:50. cize kvalitne nasponovany zaludok, ale jebat, hlavne ze dorazili a nemusim cakat do pondelka, lebo to uz by ma asi uplne rozjebalo a vybral by som sa do popradu do istej firmy podpalit office.

EPISODE VII - KONECNE
no ale k tym lepsim veciam.. dnesok teda bol jeden z najvyznamnejsich dni v mojom zivote, nikdy som nedufal ze sa mi nieco taketo postasti a ze si to budem moct dovolit, som obycajny clovek z dediny, z priemernej rodiny, nove auta u nas boli len felicia a fabia2, a toto pre mna bol vzdy iba cisty window shopping.. takze dnes sme sa vybrali do bavarie pre nas spolocny dream car, a o tej pol druhej som bol zo salonu vonku. troska ma mrzi ze moj dealer je odcestovany na vychode az do utorka, ale tak stava sa.. tymto sa chcem ale velmi podakovat panovi Kulhovi z rija bavaria nitra, a ked niekto chce najlepsiu cenu za nove auto, a fakt uzasny absolutne neslizacky a ludsky pristup, tak mozem iba odporucit. vdaka nemu sa to cele podarilo. fakt klobuk dolu ;-) dozvedel som sa ale velmi zaujimavu pikosku pri preberani, ktora myslim si ze stoji za spomenutie.. co myslite kolko 4kovych coupe predali v nitre odkedy sa to auto predava? :-D velmi ma ta odpoved potesila, lebo to ma utvrdilo v tom ze vyber bol dobry, nerad jazdim v uplne tuctovych autach :-D bolo mi povedane ze moje je druhe :-D ze prve bolo nejake sive s cervenou kozou vnutri. ocividne nikto nechce dve dvere :-D

EPISODE VIII - POCITY A PRVE DOTYKY
ale vratme sa k autu :-D prve kilometre boli velmi velmi opatrne, auto malo 35km najazdenych v ramci prepravy, a samozrejme nulu ked sme vychadzali zo salonu, navyse nie velmi prijemne pocasie vonku a letne obutie na nom. kapitanocivid tuto budem velmi vdacny keby ste sa s wantedom vedeli zastavit na pokec, jak sme sa bavili, lebo, sak potom poviem preco.. par rad z realnych skusenosti ako zabehnut motor by sa mi zislo :-) velmi mi prislo zaujimave, ze ako to auto maskuje rychlost. v 650ke je to tiez kvalitne spravene, ale stale je tam ta V8, ktoru predsalen viac pocut do kabiny, plus hluk od okien je vyssi.. ale myslim si ze je to hlavne vdaka tej prevodovke, lebo toci prave take otacky kedy ten motor je dost ticho + odhlucnili ho fakt dost dobre, a teda velmi lahko sa clovek pozabudne ze ide 120 na okreske, lebo to toci len 1600 ci kolko otacok a motor skoro nepocut.. co je ale troska viac pocut oproti 6ke, je hluk od kolies. uvidime co spravia zimaky, predsalen letne su dost tuhe uz po tych mrazoch, kazdopadne je to iba na tom drsnom asfalte, a E90 je na tom horsie o dost, co som jazdil a mam v cerstvej pamati. cize nieje to nic vazne. navigaciu som skusil tiez, ten novy idrive je uzasny, fakt som sa tesil ze to nema vobec ziadny lag a je to cele plynule, vratane zobrazovania mapy na navigacii lebo z toho by ma asi rozjebalo, keby to trhalo, lebo videl som take videa na nete a vypadalo to take troska trhane :-D tak som mal mensie obavy, ale nic take sa nedeje. paci sa mi aj ako navigacia zobrazuje pokyny na displeji medzi budikmi. co sa tyka dynamiky, tak zatial povedat neviem, ako som pisal, nenakladal som tomu, ten krutak som az tak necitil, cez 3000 otacok to neslo skoro ani raz, a na pedal som bol relativne jemny. zato som si ale vyskusal vsetky rezimy, a ked mam pravdu povedat, chvilu som isiel aj v eco pro a vobec nevidim dovod v nom nejazdit, jasne, je to cele take letargicke, ale uvidime kolko to dokaze usetrit paliva, lebo v premavkach ktore zazivam na dennom poriadku sa jednoducho ani neda jazdit nejak extra. samozrejme tie trasy ktore su bez premavky, tak to je ina kava. comfort je ale relativne idealny rezim, jedine co by som prijal, keby sa dalo nastavit tuhsie riadenie zo sportu. lebo ten volant ide velmi lahko na moj vkus, ale to som komentoval aj v 435i, nic problematicke to ale neni, zvyknut sa na to da vpohode. aspon po presadnuti do 6ky budem citit tu dusu toho auta ked volant pojde tazsie :-D :-D kazdopadne som velmi velmi spokojny s odladenim podvozku, v rezime comfort je naozaj komfortny, ale stale si zachovava tuhost a vobec nieje nejaky "rozevlaty", hlavne ked to porovnam so 6kou tak je to nebe a dudy a takto podla mojho nazoru mala byt naladena aj 6ka. priecne nerovnosti hlavne jej robia problemy, a 4ka je absolutne s prehladom, vies ze tam su, ale vobec ta to nestresuje. v 6ke letis zo sedacky 10cm do luftu. ano, az taky rozdiel je tam. sportovy rezim som si ale bohuzial neuzil, ale prilezitosti bude.. podvozok v tom rezime aj riadenie sa mi velmi pacili a je dost mozne ze v nom budem travit viac casu :-D ale adaptivny podvozok funguje vyborne, je tam naozaj citit razantny rozdiel medzi tymi dvoma rezimami, a tym padom som rad ze to tam je, a som zvedavy co to v reale dokaze v zakrutach, oproti 6ke, ktora sice bola tvrda, ale ta tvrdost s dynamic drive stabilizatormi ma aj svoje vyhody a to su zakruty. kazdopadne 4ka je o vyse 200kg lahsia, takze uvidime. na co si ale chvilku (asi tyzden) budem musiet zvykat je variabilne riadenie :-D obcas sa pozabudnem ze to tam je, otocim viac volantom a kruhace berem priliz blizko pri zabradli :-)

EPISODE IX - SPOTREBA
250km -> 4.9l /100km. co viac dodat. necakal som vobec, nesiel som o moc pomalsie ako bezne jazdim, akurat tam bolo ovela menej dialnic ale to je jedno. surovy motor, kusok dialnice, nitra v spicke, bratislava vecer, okresky. fakt netusim kam sa to dostane, ked ten motor bude uz zabehnuty :-D inak natankoval som omv ten ich premiovy dizel. rozhodol som sa ze mi to za to stoji, lacnejsie to je jak klasicka 95ka benzin a plna nadrz bola len nejakych 64€, co je o nejakych 20 menej ako pri plnej benzinovej do 6ky, takze vpoohode..
zatial teda nadsenie a spokojnost, aj ked si to stale neuvedomujem ze to je doma v garazi a mozem to pouzivat kedy chcem :-D

EPISODE X - PLANY DO BUDUCNA:
pravdaze su. aj ked je F32 malo, stale mi to neda a par stajlingovych veci chcem poriesit. cierne leskle ladviny urcite pojdu, cierne leskle spataky, cierna leskla strecha mozno tiez, to este uvidime, no a potom lipko na kufor a lipko na predny naraznik, este uvidime ci to bude origo bmw alebo nejaky iny vyrobca. jasne ze by som chcel aj vacsie kola, ale su tam dost drahe kvalitne gumy letne, takze aspon 2 sezony by som chcel odjazdit na nich.. a potom 19 alebo mozno 20" (lebo mam ich v technicaku, som sa velmi potesil :-D) uvidime podla pohodlia.
kazdopadne obzeral som si to auto a velmi som sa potesil, ze rimgapy su v serii skoro rovnake jak na 6ke po znizeni. co je pre mna uplne uzasne, a opat sa potvrdzuje ze lower is better :-D

fotky nemam skoro ziadne, velmi slabe, ale nejak som nemal kedy fotit, kym som sa k tomu dostal uz, tak bolo sero a to bolo nahovno. ale nejake pridam, nech je vidiet.. a pridam aj tie co som fotil este minuly piatok ked bolo auto v prepravnom stave..

P.S. ospravedlnujem sa ked to je priliz dlhe a nudne, ale nemam take komediantske vlohy bohuzial jak pristineship :-D a tento tyzden bol hardcore, a dnesok duplom. ale chcel som vam dat z prvej ruky co a jak, ked uz viac ludi to asi ocakavalo.

APPENDIX - VYPIS VYBAVY
Type code 4P71
Type 420D (EUR)
E series F32 ()
Series 4
Type COUPE
Steering LL
Doors 2
Engine B47O
Displacement 2.00
Power 140
Drive HECK
Transmission AUT
Colour ALPINWEISS 3 (300)
Upholstery STOFF HEXAGON ALCANTARA/ANTHRAZIT (HAAT)
Prod.date 2016-10-21

S1CA Selection of COP relevant vehicles
S230 Extra package, EU-specific
S258 Tire with run-flat functionality
S2PA Wheel bolt retainer
S2PE BMW LA wheel M Star Spoke 400
S2TB Sport automatic transmission
S2VB Tire pressure display
S2VF Adaptive M suspension
S2VL Variable Sport steering
S302 Alarm system
S320 Deleted, model lettering
P337 M Sports package
S3DZ Delete extra external lettering
S423 Floor mats, velours
S428 Warning triangle and first aid kit
S431 Interior mirror with automatic-dip
S465 Through-loading system
S481 Sports seat
S493 Storage compartment package
S494 Seat heating driver/passenger
S4AE Armrest front, retractable
S4WF Alu, hexagon, matt blue accent
S502 Headlight cleaning system
S508 Park Distance Control (PDC)
S521 Rain sensor
S534 Automatic air conditioning
S544 Cruise control with brake function
S552 Adaptive LED headlight
S563 Light package
S575 Supplementary 12V sockets
S5AC High-beam assistant
S5DA Passenger airbag deactivation
S609 Navigation system Professional
S676 HiFi speaker system
S698 Area-Code 2 for DVD
S6AC Intelligent emergency SOS call
S6AE Teleservices
S6AK Connected Drive Services
S6NS Convenience phone, expanded Smartphone
S6WA Instrument cluster, expanded equipment
S6WA Instrument cluster, expanded equipment
S710 M leather steering wheel
S715 M Aerodynamics package
S760 High gloss shadow line
S775 Headlining anthracite
S7CG BMW Repair Inclusive
P7LF Modell M Sport
S7NH BMW Service Inclusive
S8A5 Language version 'Slovakian'
S8AK On-board vehicle literature, Slovakian
S8KA Dummy-SALAPA
S8R9 Refrigerant R1234yf
S9AA Outer skin protection



S1CB CO2 package
S548 Kilometer-calibrated speedometer
Prílohy
IMG_6731.JPG
IMG_6730.JPG
IMG_6727.JPG
IMG_6712.JPG
IMG_6711.JPG
IMG_6710.JPG
IMG_6708.JPG
Naposledy upravil/-a Fuxxo v Piatok, 16. Júla 2021, 14:11, upravené celkom 20 krát.
Obrázok
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

G20 M340i 2020 275kW
E38 735i 1999 175kW
E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 142kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW
 
blesk
Príspevky: 2724
Registrovaný: 15.7.2010
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: BA

Re: BMW F32 420d Coupe

Piatok, 18. Novembra 2016, 23:37

no hura, gratuluejem, nech sluzi a robi radost.
f32 v M-makete je blizssie designu M4 ako F30 v M-pakete k M3. To je pre teba vyhoda. F32 v M-pakete je designovo urcite atraktivenjsia ako paketova F30 , e nielen nizssia ale aj sirsia.
sirka kasne F32 je 1825mm
sirka F82 (M4) je 1870mm

sirka kasne F30 je 1811mm
sirka M3 (F80) je 1877mm
 
xener
Príspevky: 1600
Registrovaný: 15.5.2016
Auto: F31, A6
Kraj: Bratislavský

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 01:03

skoda toho acc , takto budes predsa len musiet pouzivat pedale, teda aspon brzdu.
a hlavne vyskusaj ci mas ozajstne adaptive led, nemali by ti vypinat dialkove svetla, len zatlmit auta pred tebou, ale na 4er by mali byt ozajtne :)
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89
 
Napster050
Príspevky: 1710
Registrovaný: 30.7.2014
Auto: E39, E92, 1000MB
Kraj: Žilinský

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 01:21

ja viem že to je auto na denno denné používanie a bol tam určite aj nejaký budget, ale mal som možnosť vyskúšať 435i a diesel by som v takom aute fakt nechcel aj keby som mal naškrabať na ten benzín posledný cent :) ja furt ľutujem že som si kúpil diesel a nie benzín... nebude ťa to aj teba srať ? :)
 
germancars
Príspevky: 614
Registrovaný: 28.9.2011
Kraj: Bratislavský

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 06:15

co dodat, nadherne auto...gratulujem
 
Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Príspevky: 3084
Registrovaný: 11.7.2016
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 06:18

nejazdi na ecopro v zabehu - alebo aspon v ecopro nastaveni vypni ze ma vyradit do neutralu vzdy ked dvihnes nohu z plynu.

alpineweiss ste si vybrali hlavne preto, ze mineral + m sport sa objednat neda :)
 
Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Príspevky: 4113
Registrovaný: 5.12.2009
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 07:01

Heh, pekne si sa rozpisal, ale aspon som si mal scim sprijemnit cestu z prace domov. Kurna, ked to clovek tak cita, hned ma chut ist to salonu, vyjednat si zlavu na nieco podobne. Inac, ked mas fakt len druhu coupe so zadnym nahonom co predali v Nitre, tak sa clovek ani nemoze cudovat inzinierom z Mnichova, ze vymyslaju kadejake pacamagy, s prednym nahonom (rozumej tie somariny s znacenim f4x), aj ked ja by som aj mohol byt, rad, aspon mam celkom fajn robotu.

Tak nech ti ta kraska pekne sluzi, a poslucha ;-)
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex
 
Užívateľov profilový obrázok
locarno
Príspevky: 318
Registrovaný: 18.9.2011
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 07:53

Gratulujem, krásne auto, nech Ti dlho slúži bez najmenších problémov. Už som čakal kedy založíš príbeh :D
Jano
 
Užívateľov profilový obrázok
Fuxxo
Autor témy
Príspevky: 11974
Registrovaný: 25.1.2011
Auto: M340i / E38 / E53
Kraj: Nitriansky
Bydlisko: TNV

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 08:52

dakujem seckym za odozvu :-D :thumbup:

blesk napísal:
no hura, gratuluejem, nech sluzi a robi radost.
f32 v M-makete je blizssie designu M4 ako F30 v M-pakete k M3. To je pre teba vyhoda. F32 v M-pakete je designovo urcite atraktivenjsia ako paketova F30 , e nielen nizssia ale aj sirsia.
sirka kasne F32 je 1825mm
sirka F82 (M4) je 1870mm

sirka kasne F30 je 1811mm
sirka M3 (F80) je 1877mm
wauuuu tak to som netusil ze M3 F80 je este sirsia skoro o 1cm od M4 :-O kazdopadne si to vystihol lebo aj preto sa mi viac paci 4ka ze dizajnovo je blizsie k M4 jak 3ka k M3..

xener napísal:
skoda toho acc , takto budes predsa len musiet pouzivat pedale, teda aspon brzdu.
a hlavne vyskusaj ci mas ozajstne adaptive led, nemali by ti vypinat dialkove svetla, len zatlmit auta pred tebou, ale na 4er by mali byt ozajtne :)
nie nebudem musiet lebo tempomat je s brzdenim, cize ked si nastavim na nom z 90ky 50, tak normalne brzdi brzdami, mne staci drzat volant jednou rukou, co musis aj tak.
a ledky su ozajstne adaptivne, pisal som jak funguju :-D

Napster050 napísal:
ja viem že to je auto na denno denné používanie a bol tam určite aj nejaký budget, ale mal som možnosť vyskúšať 435i a diesel by som v takom aute fakt nechcel aj keby som mal naškrabať na ten benzín posledný cent :) ja furt ľutujem že som si kúpil diesel a nie benzín... nebude ťa to aj teba srať ? :)
nebude ma to srat absolutne, lebo mam v garazi 650i, ktora tam aj ostane.. a ta jazdi veru lepsie jak 435i ;-)

pristineship: dala sa mineral objednat bez problemov, dealer sa ma na to pytal, ze ci nechceme nahodou taku bielu, ked sme to konfigurovali. a ecopro som isiel len chvilu, inak v comforte to nevyhadzuje do "plachtenia"? iba v ecopro?

pistacik: no ja si praveze myslim ze to vymyslaju velmi dobre :-) lebo coupecok sa preda relativne malo ale gran coupe sa podla mna preda celkom dost, a mozu si za to auto vypytat viac love jak za 3ku lebo furt je to coupe :-)
Obrázok
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

G20 M340i 2020 275kW
E38 735i 1999 175kW
E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 142kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW
 
Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Príspevky: 3084
Registrovaný: 11.7.2016
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 10:29

zeby mali nakokot konfigurator na kazdy model na SR aj v DE ked ti automaticky pri zvoleni mineralwhite na kazdom aute, ktore minera ma v ponuke nuti odstranit m-sport?

Obrázok
 
Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Príspevky: 4113
Registrovaný: 5.12.2009
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 15:39

Fuxxo, veď ja chápem ich dôvody, ako píšem, som aj za to rád

Pristine tak v online konfiguratore si nevieš dať veľa vecí, ale keď si sadneš za pult, zrazu už sa tam dať dajú, na želanie ti vyrobia aj auto bez rádia
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex
 
Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Príspevky: 3084
Registrovaný: 11.7.2016
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 15:56

vselico sa da, ale M sport + mineral white sa neda
 
RudyJames
Príspevky: 728
Registrovaný: 31.7.2009
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Nottingham / Bratislava / Wien

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 16:19

Akoze neda? Ako ta M235i mineralwhite v BMW Zlin? V 2er aj v 4er sla mineralwhite dat s M-paketom..
Subaru WRX STi
 
Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Príspevky: 4113
Registrovaný: 5.12.2009
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 16:34

Také slovíčko, že individual? ani matné farby nemáš v konfiguratore, a vieš si objednať
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex
 
Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Príspevky: 3084
Registrovaný: 11.7.2016
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW F32 420d Coupe

Sobota, 19. Novembra 2016, 16:38

geeezus
este ked som konfiguroval F34 tak som chcel mineral + M Sport a pytal som sa na to aj predajcu, hlavne preto lebo konfigurator bol, je a zrejme aj bude - lebo to ma kazdy v pici od dealerov po importera - dojebany a nezobrazuje par veci korektne.

a mozes si pozriet aj katalog http://www.bmw.sk/content/dam/bmw/marke ... 206560.pdf
stranu 31
Mineral white na vacsine modelov neobjednas s M Sport, 2er vyzera byt svetla vynimka

jezis pistacik ty si tiez expert, bavime sa tu o normalnych moznostiach, nie Individual, nehovoriac o tom, ze teda nevidim niekde pre 3er modely a ich derivaty Individual lackierung v ponuke ze si nakreslis pastelkami na papier co by si chcel, ale o to sa nehadam, ci na 3er a 4er individual farby (nie tie 4 pre-selected individual ale custom) robia alebo nie,
standardne z ponuky neskombinujes mineral a M sport.
ked si pojdes vybavovat tu zlavu tak sa na to kludne opytaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 96

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 36 neregistrovaných