Nedeľa, 8. Novembra 2020, 12:03
Ahojte , rád by som vám predstavil môj koráb- ako je z názvu jasné e60 530i po Facelift 200kw manuál. Kedže v práci vela jazdím na nie moc príjemnom a zábavnom aute ford ranger tak si aspon cez vikendy chcem dopriat trošku oddychu za volantom. Auto som kúpil od pána vďaka tomuto fóru (čím ho ak číta pozdravujem) , bolo cca v 2010 dovezene , na SK jeden majitel , neburane atd. Overenie som si robil a preto všetky tieto veci nasvedčovali že ide o auto čo stojí za pozornost. Výbavu má takú asi skromnejšiu no moc si v prípade kúpi jazdeného auta asi nevyberiem, hlavne preto že som pozeral skor na stav ako napr na mpacket exterier atd. Z výbavy : mpacket volant a radiaca páka, PDC vpredu vzadu , bixenony, webasto,vyhrev pred. sedačiek, velka navi. Je to moje prvé BMW so značkou sa ešte len zoznamujem no už teraz som za autíčko rád a teším sa na každú jazdu :) po kúpe som riešil vymenu oleja , filtrov , nejaka chyba s NOx a zatekanie cez dvere čo zase vďaka tomuto foru a Simikovi bolo vyriešene vo velmi rychlom čase a auto zase robí radost . Za čo mu patrí velke dakujem . Najazdene pri kupe malo cca 262tisic , za 2 mesiace čo auto mam som najazdil cca 3tisic km čiže využívam ho čo najčastejšie . Určite mám vela plánov na úpravy, napr nejaky lepší výfuk či mpacket exterier no momentalne som s autom spokojny tak ako je a chcem vychytat najskor chybičky napr hrdzavejuce spätné , pár oderkov na aute . Ak by mal niekto na predaj nejaky vyfuk na toto autíčko určite sa ozvite. Možno budem riešit dozadu duplex a m5 naraznik vyzera to podla mna lepšie ako mpacket naraznik.Popridávam potom dalšie veci čo ma napadnú plus fotky interieru
Dík všetkym za nazory , píšte kludne nejake rady na čo dat pozor atd.
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-