... všetko o BMW ...
ptz napísal:nie, DTC maju vsetky, to je stabilizacny system
Dynamic drive su aktivne stabilizatory - v zakrute sa pritvrdzuju a auto sa nenaklana, velmi dobra vec
100RM napísal:Tak k "vsetko v poriadku" este trochu chyba ale nebojim sa tohohlavne nech je technicky vsetko v poriadku.
danielsan napísal:Tak k "vsetko v poriadku" este trochu chyba ale nebojim sa tohozatial .
Skusil som na slovensku nevídanú vec a to ist na stk bez známosti. Takmer som nespravil EK kvôli zvýšeným emisiam co2 . Čo som predbežne zisťoval ,môže to spôsobovať aj spotreba oleja ,ktora je na úrovni 1l na 3000km . Cize pred dalsou stk asi budem riesit go motora . Je tu niekto kto vyriesil podobny problem alebo ma vie nachystat na pribliznu cenu tohto ukonu?
Co ma ale viac zarazilo bolo ze som len tak tak presiel cez test bŕzd kvoli tomu ze vsetky kotuce boli kriveu zadných to chapem ale predne boli nove. Z jednej strany som rad, lebo viem kde je chyba a mozem ju riesit a z druhej ma trošku mrzi ze tie OEM nic nevydrzali. Mozno sposobene nepsravnym narabanim, alebo tym ze som bol na "skole bezpečnej jazdy" kde na auto stale striekala voda , dupala sa plna brzda atd. Kazdopadne ale otázka znie : co by ste odporučili za brzdy ak nie oem?
Ďakujem všetkým vopred za rady majte sa