Tak rozhodol som sa aj ja predstaviť svoju olejničku. Vždy som mal doma nejaké to bmw, vlastne od začiatku môjho motoristickéhe života, väčšinou to boli coupéčka, alebo cabriolet, úlohu rodinného auta plnil Passat B5 s legendárnym motorom 1,9Tdi. Jedného dňa som sa rozhodol že už si svoje odslúžil a začal som sa pozerať po nástupcovi. Vedel som že chcem kombi, a tiež že musí mať určité prvky výbavy, kt. používam a niesom ochotný bez nich fungovať. Nechcel som žiadne prerastené Suv, ani crossovery a pod.. Začal som pozerať kombíčka a čím dalej tým viac som smeroval práve k BMW. Vždy sa mi páčili e39, avšak v obstojnom stave som nič nenašiel, tak som začal sledovať e61, novšie auto som už vzdľadom na rozpočet nepozeral, F11 som sa tiež obával vzhľadom na povesť. Od vydania e60 som nejak vždy patril k ľudom, čo dizajn Bangla považovali za odklon od klasického bmw dizajnu a nikdy by som neveril, že sa dostane do mojej garáže. Vyhladol som si jednu peknú 525d pofacelift, bol som ju pozrieť, auto krásne čisté vyservisované, ibaže malo svetlý interiér, manželka váhala, kedže v aute vozíme aj deti, psa a celkovo žijeme aktívne, asi by som ho často tepoval. Rozhodol som sa že ho vezmem aj napriek tomu, no kým som zaváhal, už ho niekto zobral. Tak som začal hľadať niečo iné, ale samé hnoje, vyjazdené autá za nezmyselné peniaze a podobné kusy. Už som sa s tým pomaly lúčil a rozmýšlal som nad celkolakom na passatu

, keď sa objavila v inzercii jedna 535d, auto bolo pred LCI, ale ináč spĺňalo skoro všetky požiadavky, výbava bola obstojná, interiér tmavý, tak som ju šiel pozrieť... a už som na nej prišiel domov.

Speed means freedom of the soul.