Zlta alebo cervena, no mozno ani fialova alebo zlata by nebol zly napad.. spravim lepsiu fotku z boku, nech je vidiet oba brzdice a este skusime tieto dve farby
Zajtra keď prídem z práce sem hodím lepšiu foto, aby bolo vidieť perfektne obe prasiatka zo strany, potom to poskúšame aj s farbami za pomoci eworsa, ak sa mu bude chcieť
Zajtra keď prídem z práce sem hodím lepšiu foto, aby bolo vidieť perfektne obe prasiatka zo strany, potom to poskúšame aj s farbami za pomoci eworsa, ak sa mu bude chcieť
samozrejme rad pomozem aj tak nemam v poslednej dobe co robit tak sa aspon takto budem nudit
nešlo mi to sem uploadnúť, fotky sú asi moc veľké, ewors vyber najlepšiu z tých fotiek, na ktorej bude najlepšie vidno brzdiče a farby skús žltú, zlatú, červenú, fialovú a modrú
hneď sa do toho pustam editnem v priebehu pol hodinky
edit: tak trosku skor... mohol by si spravit este jednu fotku ale nejak lepsie osvetlit tie kolesa pretoze z hentych je strasne zle rozoznat co je kus disku a kus oblozenia.. skusal som to hned s tou prvou fotkou pretoze ta sa mi zdala byt na to najvyhovujucejsia no ked som to odzoomoval tak to vyzeralo hrozne.. tie disky na tom aute vyzeraju božsky no na takuto pracu je to nieco strasne skus ho zajtra fotit smerom slnka nie oproti nemu
Naposledy upravil/-a ewors v Štvrtok, 7. Júla 2011, 20:22, upravené celkom 2 krát.
skúsim ešte teraz večer za šera aj s bleskom, ale myslím, že to bude to isté.. tak zajtra hodím niečo lepšie smerom slnka skúsim spraviť lepšiu fotku, ako je tá prvá, kde je v odraze vidno moju starú a mňa
alebo teraz ma napadlo, odfot mi samostatne kolesa a potom ti ich pripasujem k fotke na auto... kvoli rozliseniu aby sa mi to dalo lahsie orezavat pretoze 1600x1200 mi pri 600% zoom robi problem orezavat taky detail..
edit: niečo som skusil ale nieje to nic moc sam uznas... mimochodom, zlatu som nerobil pretoze neviem presne aky odtien si myslel no to co si prilozil mi skor pripada na zelenu tak daj vediet ked tak dorobim aj tu
čo takto kryty brzdičov ? mal som to kedysi na aute vyzerá to ako pravý brzdič od Bremba ba dokonca to Brembo aj vyrába je to taká okrasná krytka ale efekt pekný, lepí sa to lepidlom ktorý je vsade. Kryty sú univerzálne po menších úpravách sadnú na každé auto. Foto je konkrétne z E46............