... všetko o BMW ...
ado.diablo1 napísal:Neviem ci zenska mala velky lavor ale ten bok pokial nesedi clovek tak ako ma na tej sedacke tak casom dostane taky prelezany efekt na jednu stranu.To moj nazorCo sa tyka toho nastavovania sedadla tak ako skusil som hrozne vela poloh a na tejto som sa nasiel :) aj dlhe cesty mi tak vyhovuju.
VT-535BH napísal:Jasne ved je rozdiel či nabeha človek nabeha 150tis km za 3roky na dlhych trasach a 150tis.km za 7rokov na kratkych trasach s castým vystupovaním a nastupovaním. V tej sedacke su aj dalšie funkcie však? Zaujima ma vetranie a masazna funkcia...
Duplo napísal:
Vyhrievane predne a zadne sedadla. Odvetravanie prednych sedaciek, masaz neevidujem.
ado.diablo1 napísal:Nie nie,chcem new model Alpina kolies ale velkost ponechavam ; -)
mareko258 napísal:=D> takto sa patri starat o auticko, a ked sa robia veci tak poriadne nie odflaknut ako predosly majitel, drzim palce nech to dopadne ako celok fajn....tesim sa na foto, doladis kapotu naraznik a bude to fesanda...
Johnny_R6 napísal:fu to je ina kara.. este ked doladis tie ladvinky tak to bude maso lebo dost to tam krici .. samozrejme ak sa to da