Takze toto auto som zakupil cca pred mesiacom z Piestan, je urcene pre denno-denne behanie. Uprimne povedane nemal som v plane kupovat priamo BMW ale chcel som kombika a dizlak, po hladani na inzeratoch som dospel k tomuto autu, bohuzial s predavajucim som sa nepochopil a kupa sa jednala narychlo, co ma stalo zimne pneumatiky co som mal dostat k autu ale zrejme ich uz asi neuvidim.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
No kazdopadne predpokladam ze som asi stvrty majitel, 1. zrejme v Nemecku, druhy odhadujem bol nejaky klubak odtialto, kedze auto ma BMWklub.sk nalepky, a treti od ktoreho auto mam. Bohuzial do auta niekto riadne fusoval, spomenul by som napriklad: fusersky vyvarene prahy, brzdy zdrane na kov, nepochopitelne nedane tesnenie na veku olejoveho filtra co malo za nasledok zastriekanie motoroveho priestoru olejom. Predpokladam ze auto bolo burane spredu, blatniky boli opravene len na oko, ked som sa snazil odstranik puchierky pod lakom zistil som ze blatnik jez viacerych dielov preto som sa rozhodol rovno pre vymenu obidvoch. Taktiez nesedi farba na dverach ktore boli tiez fusersky opravovane, pravdepodobne opat vymena. Za ten mesiac sa mi podarilo auto uz aj tuknut-preto chyba smerovka. Je mi luto ze auto je momentalne v takomto vizualnom stave a nalepkami robim klubu hanbu avsak posnazim sa ho dostat do dobreho technickeho aj vizualneho stavu... Za tu dobu co auto mam som vyvaril zadny blatnik/lem - este nieje dobruseny a dolakovany, vymenene predne brzdy kotuce Zimmerman chladene dierovane, platnicky ATE, vykuchany vyfuk, studene sanie. Klasicke veci ako vymena oleja - Castrol 0W30 + olejovy filter, palivovy filter zakupeny do rezervy. Postupne budem dodavat fotky ako sa auto meni k lepsiemu...