... všetko o BMW ...
sttupel napísal:rCaute, chcel by som sa poradit ohladom kupy auta, hladam nieco do mesta a raz za mesiac s tym spravim dlhsiu trasu do 800 km. Rozhodol som sa pre benzin, podla financii by som chcel vozidlo do cca 8 000 eur. Nasiel som na internete jeden model, ktory ma zaujal, uz to obzeram dlhsie. Konkretne BMW E90 320i, rok 2006.
Tu je link: http://www.autobazar.eu/sk/-id4689736.html
Ma to dost malo kilometrov, co sa mi zda podozrive, ale nezda sa mi extra opotrebovane. Zaujimal by ma nazor odbornikov na cenu, tech. stav a pod., pripadne hladam automechanika alebo niekoho co sa vyzna a isiel by to so mnou pozriet. Najlepsie z BA a okolia..dal by soim samozrejme nieco aj na kavu :-)
vdaka za rady
voMacK napísal:320i zere a netaha..a naviac hento co si dal, nema ani vybavu..cize cele zle...
sttupel napísal:mne ta vybava pride celkom faj
Hugino napísal:Však to nemá ani predné hmlovkyto si radšej pozri 20d alebo niečo iné lebo tá 20i nie zrovna štastný motor. A tá výbava by ti neskôr začala chýbať
Hugino napísal:Inak nechcem robiť zlého proroka ale prečo chceš e90?? Lebo 8000€ je spodná hranica ich ceny a aby sa ti potom nestalo že kúpiš auto a potom donho nasypeš ešte liter na servis lebo mu niečo bolo a preto bolo lacné. Možno by bolo lepšie pozrieť e46 a tam môžeš za takú sumu kúpiť vyservisovanú e46 s dobrou výbavou
sttupel napísal:Caute, chcel by som sa poradit ohladom kupy auta, hladam nieco do mesta a raz za mesiac s tym spravim dlhsiu trasu do 800 km. Rozhodol som sa pre benzin, podla financii by som chcel vozidlo do cca 8 000 eur. Nasiel som na internete jeden model, ktory ma zaujal, uz to obzeram dlhsie. Konkretne BMW E90 320i, rok 2006.
Tu je link: http://www.autobazar.eu/sk/-id4689736.html
Ma to dost malo kilometrov, co sa mi zda podozrive, ale nezda sa mi extra opotrebovane. Zaujimal by ma nazor odbornikov na cenu, tech. stav a pod., pripadne hladam automechanika alebo niekoho co sa vyzna a isiel by to so mnou pozriet. Najlepsie z BA a okolia..dal by soim samozrejme nieco aj na kavu :-)
vdaka za rady