... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
joy1 napísal:No ja som sa neodvazil do iP4S nahrat iOS7. A to hlavne z toho dovodu, ze este neni jailbroken, takze 6.1.2 to zatial isti...dedo1 napísal:A musí byť nový?
Lebo ak nie tak by som išiel do iP4/s
a s IOS7
Jedine, ze by ho potom sam slahol z tych piatich metrov :)
Simpson napísal:nejde o to zeby som sa o telefon bal. Len nie som typ ktory by nosil telefony v ochranom puzdre, obcas sa stane ze ho zabudnem v zadnom vrecku a sadnem si nanho, pri nastupovani/vystupovani do auta mi vypadne z vrecka, v robote ked skacem hore dolu po pase detto... + v zime sa velmi casto v robote pohybujem v teplotnych rozdieloch -30 vonku a +20 v sklade a ako som zistil, niektorym telefonom to nerobi dobre![]()
Ale ak by mi telefon za 600€ [Iphone 5] spadol, sadol som nanho etc, a napriklad by mi pukla obrazovka, tak to by ma mrzelo...preto sa vyhybam telefonom nad 300€, ale cim dalej tym viac rozmyslam nad Iphonom, cez tyzden ked budem mat cas zbehnem do Orange-u obzriet Iphone 5 a zistit co mi vedia ponuknut :)
joy1 napísal:jasne, ze ano (custom ROM atd) :) a aj skript na zmenenie internej pamete :)
tak, ale ked mas telefon z ciny (lenovo) tak musis trosku postudovat...
Ak mas telefon zo slovenskej distribucie, az ma zatriaslo od odporu, tak by som sa s tym kvoli zaruke nehral :)
preto by som tie cinske dela moc neodporucal beznym ludom, co sa tyka hardware tak su TOP ale original software je to strasne daco. Preto som tu odporucal LUMIU.Dnes som cital ale ze MS ju ide aj tak dat do stratena co je obrovska skoda.