... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lovec31 napísal:Aj ine...jedna bude na egr a dalsia na ovladanie sahary a dalsia by mala byt na klapky v sani...
Flu5ky napísal:tak to zaujima aj mna...tieto som vymenil (tie hore)..ale ziadne dalsie nie..nejaka schema kde su?
mozu mat aj ony vplyv na vykon? myslim tie od egr a sahary....
midnight_man napísal:110kw je zihadlo... nesvieti ti kontrolka motora? Diagnostika nič? Zrejme ti netlači turbo ako by malo ale to sme znova pri tej všemocnej diagnostike, aby zmerala kolko ti tlačí turbína v zábere.
midnight_man napísal:To bola velmi pekna diagnostika čo povedala ze mas problem s podtlakom, ešte krajšia by bola keby sa chlap šiel previesť a zalogoval by chod regulácie turba + udaje z cidla tlaku v saní.....pre budúcnosť.
Zhod dekle z motora a každú hadičku podtlakového vedenia musíš preveriť.... + ten test s podtlakom. ideál by bolo nájst budik na meranie podtlakov a porovnat s rovnakym autom, kolko máš mať na volnobehu. Predpokladam, že po naštartovaní by sa mala regulačná banka turba zatiahnuť dovnútra..len sa obávam ze u tohto motora asi nebude pristup
djmetla napísal:Chlapci teraz si dobre nespomínam ale mesiac (možno 2) som dával dole sanie kôli klapkám. Dajú sa podtlakové hadičky vymeniť i bez toho aby som dal dole sanie na 110kW ?
EdiRS napísal:
keď si vymenil tieto pocítil si nejakú zmenu?
ja mám 110kw a ide ako mamina 1,3LFelda :/
otec mám 100kw A4 a to ide ako žihadlo a ja keď zošlapím plyn tak len otáčky vybehnú do cca 3000-3200 otáčok nič....