... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Re: E46/318i - Pomoc so zapojenim hudby

Piatok, 18. Decembra 2009, 13:28

Ak sa ti chce sparv kvalitnu fotku zozadu to sbw. aby sme videli ako to tam presne je.

Ico2311
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 18. Decembra 2009, 14:13

patres napísal:
Ak sa ti chce sparv kvalitnu fotku zozadu to sbw. aby sme videli ako to tam presne je.

Takto sa to neda,lebo na woofri nieje tiez oznacenie a tie cupliky su rovnake. Cize teraz ked to zapojim takto bude mi robit aj ta frekvencia nieco myslim ked to prepnem na NOR, alebo REV, len neviem kde to mam mat zapnute....

myroslav
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Piatok, 18. Decembra 2009, 14:28

patres napísal:
Dalej pokial riesis subik v aute nezabudni na kapacitor, inak ti baterka za chvilu povie ahoj a necha ta niekde pred podnikom kde si ukazoval svoju hudbu.
.

juuuj tak to Ti musim oponovat Patres,
ak by toto bola pravda, tak uz by som asi tretiu baterku kupoval a mimochodom kapacitor nedodava ziadnu stavu,
ja mam v aute este origo baterku od vyroby (auto ma 4 roky) a mam na nu napojene 2 zosiky a nikdy som nepocitoval, zeby nestihala baterka a aj keby som chcel napojit nejaky 3000W zosik, ajtak by som tam kapacitor nedal, ale iba pridavnu baterku....

....kapacitor je pekna šuľka pre "tunnerov", ktora dokonca aj akesi cisielka ukazuje, inac nema ziadnu inu funkciu...

Ico: do tej stvorcovej koncovky na vysokourovnove vstupy asi nejde ziadna koncovka, ale priamo tie kabliky, ktore si zo zadnych reprakov vyviedol nastrkaš tam
a co sa tyka toho nastavenia frekvencie, to si musis nastavit uz podla seba, ako sa Ti paci zvuk, keby existoval navod na to ako to nastavit, neexistovali by tie nastavenia na woofri(zosiku), ale kazdy aktivny woofer by uz bol vopred prednastaveny....
Naposledy upravil/-a myroslav v Piatok, 18. Decembra 2009, 14:39, upravené celkom 1 krát.
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

patres

Piatok, 18. Decembra 2009, 14:39

myroslav napísal:

juuuj tak to Ti musim oponovat Patres,
ak by toto bola pravda, tak uz by som asi tretiu baterku kupoval a mimochodom kapacitor nedodava ziadnu stavu,
ja mam v aute este origo baterku od vyroby (auto ma 4 roky) a mam na nu napojene 2 zosiky a nikdy som nepocitoval, zeby nestihala baterka a aj keby som chcel napojit nejaky 3000W zosik, ajtak by som tam kapacitor nedal, ale iba pridavnu baterku....

....kapacitor je pekna šuľka pre "tunnerov", ktora dokonca aj akesi cisielka ukazuje, inac nema ziadnu inu funkciu...

Mne cisla neukazuje mam starsi kapacitor, (kapacitor nie je ako baterka, ten vyrovnava nedostatok energie ktoru v tej sekunde potrebuje sbw. na to aby zo seba vydal taky BASS aky ma byt)
To je fuk ale viem ze moja 9r. baterka odftedy ako mi ide subik cez kapacitor este ani raz neskapala co doftedy sa stavalo pravidelne po 30 min. poriadnych vypalovaciek.

patres

Piatok, 18. Decembra 2009, 14:40

Ico2311 napísal:

Takto sa to neda,lebo na woofri nieje tiez oznacenie a tie cupliky su rovnake. Cize teraz ked to zapojim takto bude mi robit aj ta frekvencia nieco myslim ked to prepnem na NOR, alebo REV, len neviem kde to mam mat zapnute....

Skus to podla tohto
Prílohy
navod.JPG

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 18. Decembra 2009, 15:10

Ico2311 napísal:

Skratka NOR(normal) a REV(reverse-obrátený)......daj to na normal....vtedy ti basák búcha smerom von(kmitá)...ak dáš reverse,tak ho nebude laicky povedané vytláčať,ale bude ho vtahovať..vtedy hrá v klasickeju ozvučnici zvyčajne slabší bas,ak by si dal REV.........je to klasické prefázovanie......používa sa napr. keď montuješ basák na zadnu sedačku magnetom von(určite si to videl v showcarsoch, keď trčia vyľké magnety do kabíny auta).....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Ico2311
Autor témy

Piatok, 18. Decembra 2009, 21:49

TT-SIMIK napísal:

Skratka NOR(normal) a REV(reverse-obrátený)......daj to na normal....vtedy ti basák búcha smerom von(kmitá)...ak dáš reverse,tak ho nebude laicky povedané vytláčať,ale bude ho vtahovať..vtedy hrá v klasickeju ozvučnici zvyčajne slabší bas,ak by si dal REV.........je to klasické prefázovanie......používa sa napr. keď montuješ basák na zadnu sedačku magnetom von(určite si to videl v showcarsoch, keď trčia vyľké magnety do kabíny auta).....

Ok,mam tam aj konvertor, ale teraz mi to hra a niekedy mi nahodi Tape Error , hra mi to cez kazetu do kazety dam jacky a na mobil.Neviete preco?Inak remove kabel je fialovo biely ,moze byt?Lebo len pri tom mi zapina woofer....

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 18. Decembra 2009, 21:59

Ico2311 napísal:
...Inak remove kabel je fialovo biely ,moze byt?Lebo len pri tom mi zapina woofer....

No, môže byť ale lepšie by bolo zapojiť to na pin 16. Ten fial/biely kábel je prívod od spínačky +R, problém je že sa rádio zapne trochu neskôr ako zosík v SW a môže lupnúť v repro SW kvoli prechodným javom pri zapínaní rádia...

Ico2311
Autor témy

Nedeľa, 20. Decembra 2009, 14:55

PetoK napísal:

No, môže byť ale lepšie by bolo zapojiť to na pin 16. Ten fial/biely kábel je prívod od spínačky +R, problém je že sa rádio zapne trochu neskôr ako zosík v SW a môže lupnúť v repro SW kvoli prechodným javom pri zapínaní rádia...

OK.Vestko je zapojene REM na pin cislo16, konvertor , proste vsetko ...A teraz sa opytam, hra mi to a niekedy mi vypise Tape Error neviem ci to ma suvis s tym alebo je vadny transmiter(kazetovy).

Ico2311
Autor témy

Utorok, 8. Júna 2010, 14:23

Pani ,potrebujem pomoc Jedna sa o stale ten istý woofer aký je uvedený hore ... Ked tomu "opriem" , tak ako keby woofer nebolo pocut a prehlucovali ho repraky ,ked to ide tichsie tak woofer pocut ale musi to byt potichu ... Dalo by sa to dako vyriesit,ze by sa pri tomto zapojeni,obysli zadne repro(od ktorych su tahane kable cez konvertor do woofera)?Dalej by som sa chcel spytat,ci by sa nedal dako napojit plusovy kabel od woofra nie priamo na bat. ale na koncovku radia.(lebo mi trci kabel cez dvere a chcel by som ho dako skryt). Dakujem ...

zabzo
Auto: BMW E46
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 08:36

zdravým jA by som potreboval vediet preco ked mam zapojeny subofer na zosik .mam to cez vysokourovnovy vstup zapojene ale iba na lavy reprak tak mi chrci prava strana reprakov v aute ale chrci toaj ked mam odpojeny zosilovac . radio tam mam original bmw dakujem

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 16. Augusta 2013, 09:22

Ico2311 napísal:
Pani ,potrebujem pomoc Jedna sa o stale ten istý woofer aký je uvedený hore ... Ked tomu "opriem" , tak ako keby woofer nebolo pocut a prehlucovali ho repraky ,ked to ide tichsie tak woofer pocut ale musi to byt potichu ... Dalo by sa to dako vyriesit,ze by sa pri tomto zapojeni,obysli zadne repro(od ktorych su tahane kable cez konvertor do woofera)?Dalej by som sa chcel spytat,ci by sa nedal dako napojit plusovy kabel od woofra nie priamo na bat. ale na koncovku radia.(lebo mi trci kabel cez dvere a chcel by som ho dako skryt). Dakujem ...

basy na radiu daj na minimum a na subwoofri pridaj volume (gain)

inak cely tento dred je dost ](*,)

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 16. Augusta 2013, 09:37

Ico2311 napísal:
Zdravim.Potreboval by som pomoc.Mam zapojeny woofer Pioneer TS-WX205 vsetko fachci ako ma,ale az na jednu vec ... Ked tomu opriem tak mi nechce hrat poriadne da bas a ako keby ho vyplo a zaplo znovu, alebo buchne az kazdy druhy bas.Su tam vzadu aj nastavenia, napr. PHASE sa da prepnut na NOR. a REV. (neviem co to znamena.)Dalej je tam ze FREKVENCI a to sa da nastavit od 50 do 125, tiez aj toto ked nastavujem nepocut rozdiel ako pri PHASE. Zapojene je to tak,ze od baterky mam POWER kabel cez poistku 10V , REM je na pluse spojeny tiez cez poistku, uzemnenie je na kostre svetiel vzadu.Cinze su vo woofre a druhe konce odstrihnute a priletovane na zadne repro.Myslel som ze to bude preto lebo su na zadne repro ale nie mal som ho zapojeny pred tym na druhom aute a robilo to iste a cinze boli v radiu.

DAKUJEM.

inak ty mas poistku 10V? :D
tak to si zabil...
keby si nahodou mal tu poistku aj na prud a nie na napatie :D a nahodou by to bolo 10A...tak to je kurva malo
a preco si preboha daval poistku aj na REM?

davno ti nezhorelo auto ze? :)

Felci
Auto: BMW 320d touring 100
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 19:20

PeqpeK napísal:
inak ty mas poistku 10V? :D
tak to si zabil...
keby si nahodou mal tu poistku aj na prud a nie na napatie :D a nahodou by to bolo 10A...tak to je kurva malo
a preco si preboha daval poistku aj na REM?

davno ti nezhorelo auto ze? :)

:lol: :lol: :lol: :lol: fráza dávno ti nezhorelo auto pobavila.

Riešim tak isto zapojenie aktívneho subwoofera do e46 touring ale nedarí sa mi rozobrať zadne tapacíre v ktorých sú repro... nejaké rady ? najlepšie foto O:)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných