... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
TT-SIMIK napísal:Hoši bolo fajn....)))ešte že máte v ZV takych super policajtov....))))) Teda možno to bolo len nahoda, inak by som to mal za 60€.....))))) Pri výjazde zo ZV na BA za semaforom boli za kríčkami.....ja v v lavom pruhu, som nechcel obmedzit auta v zužujucom pruhu,tak som pridal na 65km/h,ani neviem ako a cvak....))))Pozdravujem pán z PZ, že bol taký milý,chudák z tými 120kilami musel utekat k ceste aby ma zastavil.....to bol šprint...))))
mexican napísal:Kedy presne to bolo?
Mňa tam tiež zastavili a hovorili, že som už 4. čo ide zo zrazu, ktorého chytili.
Mne namerali 67
M3driver napísal:tak konecne som sa dostal k PC aj ja a musim tiez len pochvalit a podakovat sa. skoda ze sa z rodinnych dovodov nemozem zucastnovat tej "najlepsej" casti zrazu, ale myslim ze aj zvysok dna stoji za to!!
kosti123 napísal:ja by som tak mohol pozdravit v podstate celu kolonu z KE, kvoli ktorej som sa celu cestu hanbil ze sedim v BMW, kedze sa predpisovou rychlostou neslo asi nikde, predbiehalo sa cez plne, cez odbocovacie pruhy, s autami v protismere .... skratka hanba.
mexican napísal:Kedy presne to bolo?
Mňa tam tiež zastavili a hovorili, že som už 4. čo ide zo zrazu, ktorého chytili.
Mne namerali 67
jkk napísal:a este jednu vec som zabudol pochvalit: moderovanie pocas celeho dnaza danych podmienok nebyt v hlase utahany a okrem organizovania aj zabavat ludi bolo podla mna naozaj na urovni...a vidno ze sa to da aj bez nadavok a posmievania sa vsetkym naokolo
![]()
FOTKY, VIDEA POME POME, uz v prislunych temach refresujem kazdu chvilu...kde to vazne?![]()