... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
palzo napísal:
Som za :) Rychlosti budeme dodrziata mimo obce 100 a v obci 55 ?
jararak napísal:Najvykonnejsie auto kolony aj tak pojde posledne :)
Btw palko davaj mi na nu pozor, vie co ma v rukach a vie ze socky si kludne moze podat ale vies skusenosti chybaju. Keby daco volaj letim oproti
BranoMW napísal:Presne to som mal na mysli.A okolo Tornale kde je 100vka pojdeme 106,34km/h
Pojde sa na tempomate.
reVo napísal:ja tempomat nemamale rozumnej jazde sa nebranim, aspon usetrim na benzine
palzo napísal:
Dopisana.. menime miesto na Kaufland Popradska
BranoMW napísal:Takze o 7:45 pred Kauflandom Popradska ? Len pre uistenie, to je ten cigossky Kaufland (Lunik IX WEB shop) oproti Hornbachu?
palzo napísal:
o 7:00 je odchod.. realne by som pockaj do 7:15 na vsetkych... uz neprehadzujem cas na neskor, lebo uz sa sami v tom nevyzname..
BranoMW napísal:Ufff, 7:00, to bude vyzadovat budik. :-)
OK takze 7:00 odchod, ak tam nebudeme vsetci prihlaseni, moratorium je do 7:15 - to je dead line
palzo napísal:
Mne zvoni 5:00
palzo napísal:
Asi to bude tym ze niekto sa musel pretekat a obiehat a nahata za kazdy cenu :) ja to niesom ochotny robit.. z viacerych dovodov.. kto bude ale zodpvedny za kolonu ze ju bude viest ? Ja to robit nebudem..
NiktO napísal:Chlapy katastrofa.
Tento rok som sa tešil na "BMW" zrazy - a ako je vidno jeden mi nevýjdeAutu vytiekol olej, komplet. Nechápem v čom môže byť problém. Po prezretí v servise kde dôjdem dnes budem vedieť viac. Ak sa to nedá dokopy tak sa moja účasť ruší.
![]()
Tešil som sa na "pokec" a šprinty a teraz