Cawko, ak potrebuješ poradiť, alebo skontrolovať, čo to je, tak pokojne sa zastav a pozrieme to spolu, aby si zbytočne nemenil ložiská na alternátoru
nanuky napísal:
kladky vymenené-piskot pokračuje.na rade sú ložiská alternátora.no uvidíme
Oprava BMWRiešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny. Recenzie o mne:bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html Tel.č. +421918113450
presne tento pojebany zvuk som mal aj ja som akurat daval altik na repas tak mi pomenil loziska a stale som mal ten zvuk tak som isiel kupit kladky pomenil som ich a vsetko v pohode ... tak tiez to predpokladam budes mat v kladkach mne to robila ta co je hned vedla altika bola uplne rozhrkana ...
zober si noviny, zroluj ich priloz k uchu a skus vypocuvat odkial to presne ide.a nerobim si srandu.fakt to skus urobit takto...prikladaj na rozne miesta a skus identifikovat zdroj piskania.potom sa mozno dostanes k vadru problemu
takže.alternátor vymenený, kladky tiež a samozrejme piskot neprestáva.je to klímakompresor.ako rozoberiem prednú časť-remenicu na mieste?nechcem ho dávať von, musel by som vypustiť chladiacu.v strede je inbus šrób lenže ako ho vyšróbovať keď sa remenica točí?zapnúť klímu pri naštarovanom motore bez remena? nič iné ma nenapadá.poradte nejaký zlepšovák.díky
Ahoj mne tento zvuk zacalo robit vtedy ked som daval kolecka na svalte a asi 3 minuty vkuse plne vytoceny volant ten zvuk ti ide s posilovaca riadenia je tam jednoducho opotrebovana vrtulka co ti robi tlak servo oleja respektve je opotrebovane lozisko tej vrtulky riesenie je jednoduche bud si zvyknes a pockas kym to uz uplne odide a rozpadne sa to alebo si zozenies nove cerpadlo alebo ho das na repas