... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Re: e46 vykon/zivotnost diferaku

Utorok, 2. Júla 2013, 22:12

s E46 toho moc nendriftujes...tento bavorak daval samosvor len do M3...takze tymto ho odpalujes celkom spolahlivo...no a ja osobne si myslim ze skor si treba davat pozor na veci ako u kazdeho auta (prevodovka, spojka) a zadokolky (kardan a hardyna) diff by ma az tak netrapil je to zo spomenutych veci nieje az tak financne narocne ako vymena spojky alebo rovno prevodovky...moj nazor.. :wink:

a ako tu uz niekto pisal...kazdy normalny motorista co ma aspon trochu sajny o mechanike si minimalne skontroluje, alebo rovno vymeni na ojazdenom aute vsetky naplne co sa daju vymenit... :smile:

thrash
Autor témy
Kraj: Košický

Streda, 3. Júla 2013, 07:23

Sk1r3x napísal:
noo keď si prečítaš to vyseknuté tak to znie presne tak ako som to pochopil ja , ale asi mi niekde niečo ušlo pri tom rýchlom čítaní :-" :thumbup:

OK pohoda :smile:

thrash
Autor témy

Streda, 3. Júla 2013, 07:50

Jok3er napísal:
s E46 toho moc nendriftujes...tento bavorak daval samosvor len do M3...takze tymto ho odpalujes celkom spolahlivo...no a ja osobne si myslim ze skor si treba davat pozor na veci ako u kazdeho auta (prevodovka, spojka) a zadokolky (kardan a hardyna) diff by ma az tak netrapil je to zo spomenutych veci nieje az tak financne narocne ako vymena spojky alebo rovno prevodovky...moj nazor.. :wink:

a ako tu uz niekto pisal...kazdy normalny motorista co ma aspon trochu sajny o mechanike si minimalne skontroluje, alebo rovno vymeni na ojazdenom aute vsetky naplne co sa daju vymenit... :smile:

Tak to ano to som aj pisal ze pri drifte ide tneto direfak do P - len som nechapal ked som cital tie veci o niceni difu ked sa jazdi normalne len s castejsie zoslapnutym plynom na podlahe. Vidim ze to boli blbosti, no trocha ma to zarazilo.

Ked uz som tu v take teme, nedavno som skusal dvihnut auto a bez rychlsoti som tocil koleso dopredu a dozadu vzdy ked som zmenil smer pocul som v diferaku jemne buchnutie. Potom som hodil 1r a koleso islo pohnut do predu alebo spat do zadu iba cca 2 cm s tym ze na konci to tiez buchlo (tocim do predu - ide asi 2cm a buch --- tocim spat do zadu - tiez asi 2 cm a buch) Pri vyhodenej rychlosti tiez pri zmene smeru buchlo asi po tych 2 cm.

Nemam nahodou volu v dife ? Alebo je to standard ?
PS: skusal som len jednu stranu, druha neviem ako sa sprava..

F!0d0r
Kraj: Zahraničie

Piatok, 5. Júla 2013, 10:34

chces zistit ci maju e 46 kvalitny diff ? tak skusaj (ked mas na vymenu dielov :P)odpich z miesta s tym ze prudko pustis spojku a verim v to ze hardyna a kardan vzdaju minimalne dvakrat skor ako diff.. :)

thrash
Autor témy

Pondelok, 8. Júla 2013, 07:01

K tej voli nikto nevie nic ? V predoslej sprave sa pytam. Vdaka

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných