... všetko o BMW ...
BMW846 napísal:Kedy si bol majitelom? priblizny datum, a ako sa volal chalan co ti ho predaval?Bol som majitelom tohto auta asi 3dni a bol som rad ze som sa ho mohol zbavit a vratit ho.Je to znicene motor ide ako miesacka,zere hodne oleja,spojka KO.Bol problem to aj natocit v -5 stupnoch.Inak pekne auto postavene na papieroch z ETY a vyrobne cislo necitatelne a na kazdom doklade ine.Prajem hodne zdaru a nervou z autom.
Lada Drifter napísal:nooo ta tak povedz ze co je s motorom ze ho chces rozoberat ja ze je v pohode a tak sa v nom chces vrtat inac s tou podlahou to iste roby aj men tiez mi don zateka inak pories to cim skor alebo ak sa ti s tym nechce velmi drbat vyber von aspon koberec nech sa ti tam ta voda nezdrziava v nom ale vitecie von inak na te gumi velmi rychlo zabudni ze to ich tu niekto poriessi dost nepraktycky ropzmer na dratia a skorej by som volil insie kola do zadu ked sa chces smykat
Lada Drifter napísal:mne ju vyvarat nemusis ja ju zhnitu nemam
Marosqo napísal:Marosqo, dohodnute, ak skonci v takom stave ze by malo ist do pokriv samosvor a borbety ti rezervujemTy ju mas len sachovnicovu![]()
OTTOMO:
Dufam ,ze auto das dokopy ,a vyuzijes v nom svoju odbornost ako vravis ,ze nezkonci tak ,ze ho radsej supnes do pokriv ...ale ak ano ,tak beriem samosvor a borbety
OTOMO napísal:Marosqo, dohodnute, ak skonci v takom stave ze by malo ist do pokriv samosvor a borbety ti rezervujem- LADADRIFTER ak mas mokro na podlahe ta voda sa tam neako dostat musi, cize neaka diera tam je, a to som mal namysli,
Lada Drifter napísal:No tak potom v pohode, no ak vravis o tej 325ke co mas, tu som videl tam nemas v podstate nic dnu co by mohlo namoknut taze si okejnie je dera len ked sa skladalo moje auto sa nepocitalo ze bude stat aj pod holim nebom a okna sa dali dnu len tak nedal sa medzi tesnenie a okno taka somarina netusim teraz aky nazov to ma a predpokladam ze s tamadial sa mi to dostava do auta ale ja som vybral koberec cize jak sa to dostane do auta tak to aj vyteka potom von a neriesim to zatial :)
BMW846 napísal:Ta vybracia v tom pedali a to ze auto skoci dopredu ked zaradis jedna hovoris ze je spojkovym
loziskom?Asi si ta vezmem za mechanika
biggi napísal:Ahojte nerad sa pripajam do debat ale toto mi uz nedalo naozaj prepacte ak niekoho urazim ale: to ze si niekto kupi pekne vyzerajucu e30 este neznamena ze je poloboh a aj jeho spravanie tu na fore by tomu malo nasvedcovat... len verim ze tak ako vie pisat o vselicom /motory predovky materialy uf uf /az som sa zlakol preco nesedi v neakom vyvojovom stredisku ... ale to je jedno ja len verim ze o tom vsetkom presvedci ozaj max-max ,laa drifter a vy vsetci ktori naozaj viete klobuk dolepred vami videl som vas kecal s vami videl jazdit a to je to podstatne verim ze vsetci otomovi a jeho e30 drzime palce