... všetko o BMW ...
HAZARD napísal:clovece ak to nieje tajomstvo kolko uz stala oprava othto auta?lebo podla mna si na cenovke uz dalsieho auta a ak este nie tak po otm co chystas uz budes.ale na druhu stranu budes mat vsetko menene a vsetko dobre tak to tiez nieje na skodu.kazdopadne vela stastia este a vela km bez dalsich incidentov...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
....samozrejme po umyvani som sa isiel previest bola uz tma a vsimol som si ze mi xenony svietia strasne vysoko potom som si spomenul ze pri nehode sa poskodil aj snimac nastavovania xenonov a nedaval sa tam novy ale zalepil sa stary ale ked sa ochladilo lepidlo povolilo a zlomil sa tak mi kamarat vyrobil z duralu druhu suciastku ale neviem preco aj tak to nepomohlo stale svietia svetla strasne vysoko.... cez tyzden som si kupil stojan na kolesa v lidli a kolesa konecne zimuju v izbe
takze som dnes objednal baterku a zajtra tu bude ako na koni
a este takak otazka keby niekto vedel na fotke je upevnena stara baterka a pride mi to trochu divne neviete niekto ci to tak je original?
proste poliak.Junior napísal:Veľmi pekný príbeh, aj keď trošku smutný, keď sa pozriem na tie fotky, ale so šťastným koncom! Chválim!
Zvlášť, keď ide o e46 318d Tour![]()
![]()
Prajem veľa veľa kilometrov bez problémov.
smarco22 napísal:Uprava: cena 5800e pri rychlom jednani a pre klubakov vyrazna zlava