... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
nnoorrbbii napísal:keby si mal zaujem, mam novu nepouzitu spojkovu sadu SACHS, sedi na vsetky 4valce.
http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails. ... leTypeID=1
JOKO020 napísal:Ked bude niekto chciet tak tu sachs mam za 145e
nnoorrbbii napísal:
myslim ze ked som to kupoval boli 3rozne sachs sady a cena sa odvijala zrejme podla kvality a tato je ta najlepsia.
johnyfly1 napísal:obr 210720111297.jpg ako to slo zhodit? tie 3 srobky sli cez hardynu az za ten valec? alebo ako ste to zhodili? ja som to moje nemohol povolit koli tomu valceku "krytu" za hardynou
Ronnie333 napísal:co nechapes??..najskor som chcel kupit spojku luk ale typek mi povedal ze ten nexus je to iste len v inej krabici..ako moc sa mi tomu nechce verit ale tak...a este ze znacky ako sachs a valeo si tie spojkove sady medzi sebou menia...
JOKO020 napísal:Nevyzera byt pouzivany 10 minasi si tu spojku moc setril,
je zakalena, tych 10 min ti asi horela spojka, ked mas siroke gumy a bolo teplo tak sa necudujem, mozno zly medzičlen medzi volantom a prevodovkou a mozno nebola dobre zabehnuta
Ronnie333 napísal:ahojte...potreboval by som odbornu radu od niekoho kto sa vyzna lebo ja nemam o tom ani páru...nedavno som si kupil spojku na moje BMW E36 316i coupe 1994 a chystam sa ju vymenit..chlapec v obchode mi jednu odporucil a ked som doma uvidel az pritlacny tanier tak som ostal trosku v prdeli.. kuknite foto...bude mi pasovat na auto???