... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

tomino71
Autor témy
Auto: BMW e46
Kraj: Nitriansky

E46 po facelifte skúsenosti, rady, tipy, návody atď.

Piatok, 31. Mája 2013, 15:09

Zdravím, chcel by som tu zaviesť takú tému kde môže každý napísať svoje skúsenosti, rady, tipy nejaké dobré poznámky o svojom tátošovi či je to dvojliter alebo iný obsah to je jedno skúste písať o hoci čom, ako napríklad sa staráte o interiér, exteriér ako sa staráte o údržbu dizloveho a benzinoveho motora, pri kolkatich km čo ste menili, aké odporúčate náhradné diely, či niečo pridavate do paliva aby sa nezanášali trisky atď. Píšte hoci čo to je jedno ak bude záujem mohla by vzniknúť zaujímavá téma, ktorá by mohla pomôcť aj naučiť.

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Re: E46 po facelifte skúsenosti, rady, tipy, návody atď.

Piatok, 31. Mája 2013, 15:42

Podľa mňa, sa to viac hodí do témy -= ČÍTAJ AKO PRVÉ!: Index tém, linky, pravidla, návody =- lebo to čo tu od nás chceš ty, tak toho tu je plno, len treba hľadať a čítať, myslíš si, že sa to tu niekomu bude chcieť druhý krát písať ? Proste, ak niekto chce niečo na trysky, tak si napíše do hľadania prečistenie trysiek, alebo kedy meniť olej v prevodovke, alebo aká je najlepšia voľba silentblokov. Proste neviem, či ma pochopíš, čo týmto myslím, ale aj keď to tu začnú do tvojej témy ľudia písať, tak z toho bude guláš, až sa niekto dopátra k tomu, čo bude hľadať, tak si to radšej nájde cez vyhľadávanie. Ale snaha sa cenní, takže neber to v zlom, len zase tu bude téma v ktorej bude guláš a to sa mne osobne moc nepáči.

tomino71 napísal:
Zdravím, chcel by som tu zaviesť takú tému kde môže každý napísať svoje skúsenosti, rady, tipy nejaké dobré poznámky o svojom tátošovi či je to dvojliter alebo iný obsah to je jedno skúste písať o hoci čom, ako napríklad sa staráte o interiér, exteriér ako sa staráte o údržbu dizloveho a benzinoveho motora, pri kolkatich km čo ste menili, aké odporúčate náhradné diely, či niečo pridavate do paliva aby sa nezanášali trisky atď. Píšte hoci čo to je jedno ak bude záujem mohla by vzniknúť zaujímavá téma, ktorá by mohla pomôcť aj naučiť.
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

tomino71
Autor témy
Auto: BMW e46
Kraj: Nitriansky

Piatok, 31. Mája 2013, 16:20

Viem čo myslíš a máš Dobrý názor ale ja by som to chcel viac menej tak aby to fungovalo informatívne niekto príde len tak a prečíta si viac vecí na jednom mieste, ktoré nebudú zamerané len na poruchy ale aj napríklad na rady , tipy a bude múdrejší ;) takato vec napriklad tu neni kde sa docias informativne viac veci a nebude z toho gulas ale vela uzitocnych veci na jednom mieste. Dúfam že to zase ty pochopíš :)

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Piatok, 31. Mája 2013, 16:30

Jasnééé chápem :) necháme sa prekvapiť a uvidíme ako klubáci prispejú do tejto témy :thumbup:

tomino71 napísal:
Viem čo myslíš a máš Dobrý názor ale ja by som to chcel viac menej tak aby to fungovalo informatívne niekto príde len tak a prečíta si viac vecí na jednom mieste, ktoré nebudú zamerané len na poruchy ale aj napríklad na rady , tipy a bude múdrejší ;) takato vec napriklad tu neni kde sa docias informativne viac veci a nebude z toho gulas ale vela uzitocnych veci na jednom mieste. Dúfam že to zase ty pochopíš :)
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných