... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Simpson napísal:nepoznáte niekto? podlozky BMWklub
Dendo napísal:Kubog, jó to jsem já. Aj dnes som videl zaparkovany tvoj cierny tour. Ja dnes parkujem pri tom satelite lebo tam kde som stal vcera tak som si nasiel za stieracom papierik ze som porusil volaku smernicu a nespravne parkujem
. Zaujimave ze minule tam parkovalo v rade za sebou asi 6 aut vratane mna a vsetko bolo v poriadku
Simpson napísal:nepoznáte niekto? podlozky BMWklub
Le Gend napísal:Ja ho poznam z videnia, vyzera na sympataka.
Simpson, tvoj revir su Tahanovce, co si robil na druhej strane mesta ?
Simpson napísal:bol som na Luniku VIII za kurvami, vies ze mam rad take chrumkave 13rocne ciganocky![]()
som zvedavy kedy stretnem ten tvoj hrdzavy vergel![]()
![]()
Simpson napísal:V takom zenskom aute by som sa hanbil vozit :) V utorok pred Optimou jeho auris presiel meter odo mna, on sa skryval na mieste spolujazdca, tvar v siltovke jak celebrita, takze si nevsimal okolostojace BMW...PS: neviem aky nick ma momentalne Patqooo, no myslim ze som v auparku dnes stretol jeho črep, ktorý má hodnotu 15 kilo hrdze z mojej astry
Le Gend napísal:Na Luniku VIII najdes len tie poctivo pracujuce (triediace odpad v kontaineroch). Ty asi hladas tie, co sa nepohnu z Lunika IX. Ty si urcite povodca hesla, ze "kto nemal ciganku, nevie, co je laska"...
big_lebowski napísal:dnes medzi handlovou nová lehota a dolu v tej dedinke kde merávajú príslušníci som blikol e46 ZH dačo šofér aj odkývol... tá e36 som bol ja