Streda, 31. Októbra 2012, 16:33
Keď že som tu nový rozhodol som sa aj ja niečo napísať o mojom "Boriskovi". Ako každý mladý prvé auto som dostal favorit. Ktorý sa mi podarilo predať a kúpiť búraný Peugeot 306 2.0 hdi combi pri čom moj sen bol vždy 530d ale toľko penazí ako študent som nemal šancu pozháňať. Toto auto ma privádzalo do šialenstva furt sa niečo kazilo. Remenica, Zlomené koníky, sťahovania okien, znova koníky, čapy, tyčky riadenia tlmiče atď. No raz prišiel jeden krásny deň keď sa mi zavolal krsný že je jedna E36 z pokazením motorom. Tak som sa išiel pozrieť zbadal som BMW E36 318 tds touring v čiernom štýle. Auto šlo naštartovať no klepalo neuvertilne moc. Tak sme dali dole hlavu že to bude ventil no ventil to nebol bolo to nevymenenie rozvodovej reťaze a ustrihnutie piestu na 3 valci. Sodoma gomora. Auto sme zatlačili do garáže a začali sme rozoberať. vybrali sme komplet celý motor aj z prevodovkou. Kúpil sa druhý blok nové rozvody a veci okolo motora začlo sa skladať samozrejme by bola škoda nenastriekať blok keď ho už máte vonku tak blok z prevodovkou sa nastriekal zložil a auto frčí ako hodinky a v tedy som si pobedal ty si Boris. Po pri tom sme ako na každom takomto postaršom aute vyvarili podbehy opravili hrdze a na striekali ho :) A je to moj Borisko

-
Prílohy
-

- NZ-432CI Boris
- 249651_432758390103594_1729060644_n.jpg (91.86 KiB) 2304 zobrazení
-

- NZ-432CI Boris
-

- Motor
-

- Blok3
-

- Blok2
-

- Blok
Naposledy upravil/-a
HKNZ6 v Streda, 31. Októbra 2012, 16:58, upravené celkom 1 krát.