... všetko o BMW ...
mys_iak napísal:Ja som dal za moju aj s prihlasenim ca 35.000 NOK. Podotykam, ze to bolo jedno z tych najlacnejsich aut na nete a este aj u nas v meste. Tiez s tym chodim domov a nechavam to servisovat u nas. Len pre informaciu, tie silenty ramien na zadnej naprave, co zvyknu tak vrzgat, tak ma vysla vymena oboch na zhruba 800 € a z toho 3/4 ceny bola praca, zvysok material + na material som mal nejaku zlavu od 20 - 30 %. No nenehaj to teda tak vyhodne opravitked si pozriete inzerciu v norsku a co tam stoja auta tak hned pochopite preco si chce dat zrenovovat e39 520tku....zohnal tam mozno nejaky polovrak za 2000e popripade menej a teraz aj ked do neho natlaci 8000e tak sa mu to oplati... a bude mat nove pekne auto na dlho :)
pre predstavu: http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=32076280 t.j. 17 000e priblizne
Ja tam zit tak asi tiez zoberiem ako tak schopnu e39 tu kupim druhu nadupanu a prehadzem vsetkotak ako upgrade-uje serwo napr....
Raymond napísal:NORGE vedeli by sme sa dohodnut na dobrej cene si myslim robime celolaky a tiez servis aut mame za sebou nastriekanych vela aut do celolaku a tak isto aj co sa tyka servisu takze ked mas zaujem ta zavolaj na cislo 0917 391 507.
gusto napísal:Takisto dokazeme zabezpecit kompletny repas podla tvojich poziadaviek, kludne mi napis na gusto@mmracing.sk
dasto napísal:veci co si tu popisal si vo vacsine az na ten lak vies urobit aj sam, len troska zrucnosti budes potrebovat a pocit z vlastnej prace a sperkovania budes mat ovela lepsi.
Pre priklad, tiez sypem prachy do e39ny mam ale starsi rocnik a uz som do nej natlacil cez 3tis.€ a este neskoncil. Proste ma to bavi, hrat sa s tym a nemienim ju predat dlhsi cas. Vybava ktoru ma mi postacuje, kasna je vynikajuca a vozenie tiez, nemam dôvod menit...