... všetko o BMW ...
Laco19 napísal:V prvom rade by som skontroloval ci mas spravne priskrutkovane kolesa (dotiahnute skrutky), v pneuservisoch maju naval a ani opacne otoceny smerovy dezen nie je problem.
Michal NR napísal:Su tam aj tie vymedzovacie kruzky Na podlozke, ale su starsie, skusim ich vymenit, inak to vsetko presne pasuje.... najviacma trapi ze je to citit napr pripredbiehani, ked idem zpruhu do pruhu, tak zvlastne to zabaca...
Michal NR napísal:Su tam aj tie vymedzovacie kruzky Na podlozke, ale su starsie, skusim ich vymenit, inak to vsetko presne pasuje.... najviacma trapi ze je to citit napr pripredbiehani, ked idem zpruhu do pruhu, tak zvlastne to zabaca...
Patkola1 napísal:... skús zhodiť podložky a vyskúšať bez nich či bude problém
Michal NR napísal:Takže po tom co som 2 hodiny behal po NR a zhanal kružky, ktore som nakoniec musel objednať, som si doma len tak ze skusim ci su dobre zatiahnute kolesa, a hop rukou som ich dotiahol.... nechapem takých fušerov jak toto mohli takto odj*bať... už to ide v celku normalne, take problem bol v tom, uplna blbost ktora ma vobec nenapadla... a sa mi zda ze to tu niekto aj spominal hore vyssie