Inac vôlu som ja ani na platniach nespozoroval. Ocina mam veduceho STK na platniach som stravil vela casu sam som si hybal a pozeral a ziadna vôla tam nebola
Tie silentbloky toho ramena su v oleji ked som stare vylisovaval von tak s nich tiekol olej .
Takze neriad sa podla vôle ale vymen tento silentblok este a najlebsie za orginal BMW a vymen len silentblok nalisuj ho .
Inac pri lisovani ho otoc takisto ako bol stary pozor nato je to podla smeru su na tom sipky.
A pri zakrucani ramena naspät najprv nechaj povolene rameno na strane silentbloku a daj auto dole a as potom ked je koleso zatazene a sperovane tak dotiahni ten silentblok. Ak to urobis ked je koleso vo vzduchu tak po zlozeni auta na zem sa guma na silentbloku stoci a hrozi jej poskodenie a zase to bude len triast volantom. Takze pozor nato.
Ja som to riesil tak ked bolo auto na zdvihaku tak som pod tlmic podlozil dalsi zdvihak a stlacil koleso as kym auto nedvihalo potom som to zatiahol aby som sa tam lebsie dostal.
Inac pozor na neorginal ramena mne dokonca po cca pol roku co boli zalozene ich vyreklamovali a vratili plnu sumu, Ramena boli znacky Delphi. As orginal silentbloky pomohli.
V tomto linku je to vsetko o vymene je to sice E32 ale rameno to iste:
http://www.nmia.com/~dgnrg/page_26.htm