ja som to uz rozoberal do skrutky. Mal som problem ze som zamykal klucom a ked som pretocil kluc tak sa vseky dvere zamkli a hned aj otvorili s tym ze po opetovnom zamknuti mi ostali jedne dvere nezamknute...ked som zamykal cez tie dvere(spolujazdcove) tak sa po druhom pretoceni vsetko v pohode zamklo
Zistenie: ta cierna krabicka s cislom 9 ma v sebe system motorceka a tusim dvoch ,,smykadiel,, ako lyze to vyzera a tie lyze sa smykaju po vazelinke vo svojej drazke a na oboch koncoch drazky su dva mikrospinace ktore ta lyza stlaca podla toho ci su dvere otvarane alebo zatvarane...
Oprava: najprv sa mi podarilo opravit motorcek tym ze som posunul tu lyzu na motorcekovej skrutke a uz mi to pekne zopinalo ale to len do casu...potom ta lyza preskakovala cez jeden mikrospinac a nevypinalo tocenie motorceka cize som to riesil vymenov toho dielu c.9

Rada: OPATRNE rozobrat , zistit ako to funguje , skusit s tym nieco spravit alebo to jednoducho vymenit

chce to vela casu a hlavne veeelku trpezlivost

neje to take strasne ale treba sa s tym pohrat :) ak mi dakto nerozumie tak prepacte skuste si to rozobrat a zistite

otazky?