... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
 34ky sú strašne krásne :)
 34ky sú strašne krásne :) Xxan napísal:Snapshot super teším sa34ky sú strašne krásne :)
Pôjde sa na trnavku (tak sa to volá?) na to parkovisko?

počasie višlo aj sa čo to popálilo aj sme boli pozret zraz v TN . Dnes to višlo uz sa tešim nabudúce
 počasie višlo aj sa čo to popálilo aj sme boli pozret zraz v TN . Dnes to višlo uz sa tešim nabudúce  FOTKY ,VIDEÁ,a jedno zostrihané video dufajme bude coskoro k mání a zavesené na nete na stiahnutie
  FOTKY ,VIDEÁ,a jedno zostrihané video dufajme bude coskoro k mání a zavesené na nete na stiahnutie 
   ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) musel som odviest mamu domov, takze mi to casovo potom nevyslo
 musel som odviest mamu domov, takze mi to casovo potom nevyslo  snad nabuduce, musime coskoro este jedno stretnutie nech sa mozem prist aj ja pozriet
 snad nabuduce, musime coskoro este jedno stretnutie nech sa mozem prist aj ja pozriet  

aj sa popalilo čo to aj kdo išiel do TN tak bolo super aj tam len bola kosa
 aj sa popalilo čo to aj kdo išiel do TN tak bolo super aj tam len bola kosa  a na počasie sme mali zas štastie v piatok bolo škaredo a dnes je nedela a je zase škaredo tak sobota višla
  a na počasie sme mali zas štastie v piatok bolo škaredo a dnes je nedela a je zase škaredo tak sobota višla  na jednotku
 na jednotku

Xxan napísal:Tesim sa a som zvedavy na fotky a hlavne nejae video ak mate
 a dalsie budu na ulozto.sk   ale neviem kedy este
 a dalsie budu na ulozto.sk   ale neviem kedy este