... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

???
 ???

BMW530dE60 napísal:Zotrvacnik moze davat niejake vybracie,ale podla mna nie velke,ja som dnes menil svoj na 530d e60 a volu mal ale od seba chodil nie do stran ..cca 0.5 cm ...kamaratovy na e46 vybrovalo auto..lebo mu robili vyfuk a ho niekde zohli cim bol oprety so spodu o kabinu alebo ako to nazvat,a pri volnobeznych otackach mu triaslo od vyfuku cele auto........

???
 ??? prednedavnom som absolvoval cestu do BA kde som siel po D1 zhruba od tych 140 do 160..auto mi slo tak nejak divne.ako myslim ze tak divne ako keby troska triaslo.ale to podla mna bude iny problem.sranda je ze ked som spomalil na 120 uz slo krasne.len v tych vyssich rychlostiach slo tak trhano ako keby nevladalo alebo co...ale ked som siel spiatky vecer siel som 200.mal som divny pocit.skor by som to odhadoval na kardan bo tie slabe vybracie sli akoby s popod mna...neviem bolo by dobre keby sa niekto na to mrkol kto sa v bavach vyzna...je niekto v okoli žiliny?
 prednedavnom som absolvoval cestu do BA kde som siel po D1 zhruba od tych 140 do 160..auto mi slo tak nejak divne.ako myslim ze tak divne ako keby troska triaslo.ale to podla mna bude iny problem.sranda je ze ked som spomalil na 120 uz slo krasne.len v tych vyssich rychlostiach slo tak trhano ako keby nevladalo alebo co...ale ked som siel spiatky vecer siel som 200.mal som divny pocit.skor by som to odhadoval na kardan bo tie slabe vybracie sli akoby s popod mna...neviem bolo by dobre keby sa niekto na to mrkol kto sa v bavach vyzna...je niekto v okoli žiliny?