... všetko o BMW ...
e30maniac napísal:JOho,dajfotky nemam co pozerat:)
...pod kapotou je samozrejme stale ten lenoch 

e30maniac napísal:siber otvoreny to je super tak ti zavidim,ta potesim ani ja som nic uz2 tyzdne nerobil mal som potrhane vezy v kolene ale uz to psrubovalija idem pasovat škary na karoseriir takze to bude srandy no a tebe este vela veci treba aby si mohol robit SWAP v8 ci prva je ta garaž?
...praveze uz mam toho dost na swapa,,co sa tyka polozenia motora do kasne...brzd.posilovac som si uz pripravil,,takze uz len napojim podtlakovu hadicku na motor a brzdy finish!! 

enemye39 napísal:cauko odkial si kupil to tricko asc off fun on ? dikyinac mas nadhernu e30
...volant mi uz dlhu dobu lezal v izbe lebo pri prvom napasovani som bol nespokojny s jeho prilis velkym odsadenim oproti originalu a to som tam chcel este aj rychloodpojovac
...kedze ziadny kratky adapter sa na e30 kupit neda,,,upravil som to co som mal...nieco sa porezalo,dopasovalo=z dvoch sa spravil jeden kratucky o celkovej dlzke 5,5cm...ten je zvnutra este zapusteny,,,takze jeho konecna hodnota je rovnych 5cm...volant je teraz po namontovani uz aj s rychloodpojovacom odsadeny oproti originalu len o necelych 5cm=10cm od pacok ovladania smeroviek/stieracov