... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Avenger napísal:
F10 4,4 biturbo V8 = 7stupnova DSG prevodovka

chefino napísal:A v skutočných športiakoch sú zasa sekvenčné prevodovky.

blavak1 napísal:
Aj E60 5.0 V10 má 7-speed SMG A manuál 6 stupňovú
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
eko.fresh napísal:
E60 M5 manual este nevidela iba SMG
blavak1 napísal:
Iba pre Ameriku vyrábajú manuálnu prevodovku čo je troška padnuté na hlavu...
PeqpeK napísal:[OT] chlapi ja len ze poslednych par prispevkov je mega OT a vobec nie su k teme e46 330d, 320d automat vs manual [/OT]

TibiKE napísal:tak automat raz kupis ine nebudes chciet len si daj pozor tie lamely v prevodovkach aj ked sa o nich staras (menis olej a filter v prevodovke) svoju zivotnost kedze sa opetrebuvaju a kov z nich ubuda... ako mi bolo povedane tie prevodovky maju zivotnost max. 250 az 300tisic.... potom pravdepodobnost repasu cca 2000€... ale tak automat to je pozitok fakt
 .....kovove su len medzikruzky . Ale inak vydrzia dost, aj cez 300.000km. Pri tom objeme a vykone automat jednoznacne
 .....kovove su len medzikruzky . Ale inak vydrzia dost, aj cez 300.000km. Pri tom objeme a vykone automat jednoznacneiwonapavlov napísal:Sotva som sa musela odsťahovať stroj, a to najmä v čase sklzu ... Obávam sa, že by som sa poradiť ... vodiči autobusov pre stroje, pokiaľ k chvále ...

iwonapavlov napísal:Sotva som sa musela odsťahovať stroj, a to najmä v čase sklzu ... Obávam sa, že by som sa poradiť ... vodiči autobusov pre stroje, pokiaľ k chvále ...

dost casto jazdim cez donovaly a podobne "lahodne" useky a tam naozaj pocitite vyhody 30d,ked nemate problem obehnut 2 auta+ kamion na jeden krat bez zavahania.po kazdom takom manevri ti to auto vycari usmev ako malemu decku vianocny stromcek...takze jednoznacne odporucam tuto kombinaciu
 dost casto jazdim cez donovaly a podobne "lahodne" useky a tam naozaj pocitite vyhody 30d,ked nemate problem obehnut 2 auta+ kamion na jeden krat bez zavahania.po kazdom takom manevri ti to auto vycari usmev ako malemu decku vianocny stromcek...takze jednoznacne odporucam tuto kombinaciuMiLoSP napísal:Z vlastnej skusenosti mozem len a len vynachvalit 330d manual.Ako bolo uz spomenute-nizsia sporteba,neni riziko ze sa ti vysype ako automat a oprava ta financne znici.Mozno by sa vela vas 2litrovych cudovalo,s akou spotrebou dokaze tento motor pri beznej jazde fungovat.treba si uvedomit aky to ma tocivy moment a co to znamena-mam na mysli,ze pri 6 valci s takou silou bezne jazdim po meste na 4ke a ten motor sa vobec netrapi.takze mame nizsie otacky-to znamena nizsia spotreba a aj mensia potreba radit hore dole...a ked to potrebujes,stlacis plyn aj viac ako za polovicu a vtedy nastane peklodost casto jazdim cez donovaly a podobne "lahodne" useky a tam naozaj pocitite vyhody 30d,ked nemate problem obehnut 2 auta+ kamion na jeden krat bez zavahania.po kazdom takom manevri ti to auto vycari usmev ako malemu decku vianocny stromcek...takze jednoznacne odporucam tuto kombinaciu
 ale zasa nekupujte vsetci tie 3litre lebo stratim ten pocit nadradenosti na ceste
  ale zasa nekupujte vsetci tie 3litre lebo stratim ten pocit nadradenosti na ceste   (berte to s rezervou-ako zart)
 (berte to s rezervou-ako zart)