... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
imro7 napísal:Ahojte som tu novy...kupil som pred par dnami BMW e91 a stale mi svieti kontrolka svetiel a pise na palubaku Parking light front right failure...myslel som ze su parkovacky zle ze nemaju Can bus tak som kupil nove a nahodil som ich a svieti ta kontrolka stale...ak viete poradit budem Vám vdacny Dakujem
imro7 napísal:tak uz to je vyriesene...kupil som obycajne parkovacky ,, vlaknove ,, a kontrolka prestala svietit ... ale nechapem preco svieti kontrolka ked som tam mal led s can bus
imro7 napísal:neda sa v skrytom menu niako nastavit can bus lebo myslim ze 01.08 je nieco can bus ale neviem co to tam je
Le Gend napísal:Nie je to oznacenie "can bus" pri tych ledkach len oblbovaci nazov, ktory v skutocnosti znamena, ze ta LEDka ma vecsi odpor, aby si light modul myslel, ze je tam normalna ziarovka ? Nechce sa mi verit, zeby LEDka komunikovala so zbernicou.
V tvojom pripade ti mozno poslali obycajnu LEDku, alebo nejaku urcenu pre oblbnutie ineho CANbusu, takze nemala ten spravny odpor. Tvoj modul svetiel zistil, ze parkovacka ma problem a zahlasila chybu.