... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Re: BMW 330XD T ALPINA XENON-NAVI-PANORAMA???

Piatok, 22. Februára 2013, 10:05

Viem o prípade ked jeden nemenovaný predajca predával nový skladový mercedes (úplne nový) a aj za cenu nového . Problém bol že zabudol kupujúcemu povedať, že je trošku lakovaný , asi im padol z autopreravníka a možno ani nepadol, možno na neho padol 100kg meteorit z vesmíru. Odtial by som nekúpil ani minerálku. Celé okolie BN-TO -PD samý ojebávač.Doslova. Sa čudujem, že ludia sú takí sprostí, že takíto šmelinári stále fungujú a evidentne im to stále vynáša.

Bryan974
Autor témy
Auto: BMW 330xD E91
Kraj: Košický

Piatok, 22. Februára 2013, 11:33

lulu991 napísal:
Teraz som si vsimol ze auto je na stranke autosalonkrska.sk zaradene medzi havarovanymi autami, takze asi tam je dovod takej nizkej ceny :lol:

Auto je zaradene aj medzi havarovanymi aj medzi jazdenymi .... takze nvm ... pri konverzacii cez mail, predajca tuto moznost vylucil, auto je plne pojazdne funkcne ..

coWon napísal:
no bolo tu spomenute, ze je to cena bez dph... a ked je to cena bez dph, alebo co i len chytak typu, ze toto je cena pre lizing (podobne AAA) tak potom cena je "adekvatna"

Jedine co je na stranke je cena bez prihlasenia a nie cena bez DPH ...

Užívateľov profilový obrázok
Pity777
Auto: BMW F34 320xd

Piatok, 22. Februára 2013, 17:01

o Krškovi je známe ze nosi burane auta z talianska, tomu je adekvatna aj cena tych aut, bud predava auto este v buranom stave alebo ho da opravit a predava ho opravene.

osobne som u Krsku bol, kamos kupil od neho na predok buranu 120d za priaznivu cenu, kedze oprava nebola az tak nakladna a po sucte ceny auta za ktoru sa kupilo a ceny opravy stale auto bolo o niekolko tisic lacnejsie ako sa auta predavali u nas s tou vybavou. auto sme doniesli do KE na voziku a za 3 dni bolo plne pojazdne a jazdi do dnes :) ale pristup samotneho Krsku nebol boh vie co nehovoriac o tom ze hned po par min sme zistili ze auto bolo stocene ;) ale napriek vsetkym tymto faktorom to bola dobra kupa. no treba si dat pozor co od neho kupujete, urcite by som bol opatrny... 8)
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Sobota, 23. Februára 2013, 20:13

voMacK napísal:
od Krsku ani puklice

pripajam sa, od Krsku by som nekupil ani zhnity zemiak, teraz mam v dielni Nissan X-Trail, dojebany na milu picu, chlapik kupil, dovoz z IT, papiere nikde, ze vraj mu posle postou,, predtym BMW X1 ( totalka ), takze tak :thumbup:
chlapci, uvedomte si ze pan Krska ma obrovsky servis, nemaly kapital a kopec zamestnancov-odbornikov, ktori mu zfleku povedia ci sa to ktore auto da opravit a spenazit a hlavne ci sa to oplati a pokial sa to neoplati, tak to dava na bazar dalej na predaj [-X
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Bryan974
Autor témy
Auto: BMW 330xD E91

Nedeľa, 24. Februára 2013, 11:15

Vdaka za postrehy ... Srat na to teda ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní