... všetko o BMW ...
crumar napísal:Duffy ty kde zijes prosim ta? Chces mi tvrdit, ze s peniazmi nedosiahnes na Slovensku to, co je na tych fotkach? Veru ano, mozno aj lepsie, treba sa vediet len spravne poobzerat. Dnes je jedno ci zijes v USA, UK, alebo na malom Slovensku. Ked mas dostatok penazi, napadov, tak mas neobmedzene moznosti. Inak suhlasim, su aj krajsie upravy.
crumar napísal:Duffy ty kde zijes prosim ta? Chces mi tvrdit, ze s peniazmi nedosiahnes na Slovensku to, co je na tych fotkach? Veru ano, mozno aj lepsie, treba sa vediet len spravne poobzerat. Dnes je jedno ci zijes v USA, UK, alebo na malom Slovensku. Ked mas dostatok penazi, napadov, tak mas neobmedzene moznosti. Inak suhlasim, su aj krajsie upravy.
Peppo napísal:Musim sa zastat Duffaca - ma pravdu.
na slovensku je to tak - aj ked mas prachy nikdy nedosiahnes takyto vysledok....
uz dva mesiace mam objednanu kapotu z USA a stale nic.
Moja platba odisla 31/1/08 a furt sa s nimi dotahujem ze si to musia preverit a podobne.
mas prachy a aj tak nic nedosiahnes, cokolvek chces tak ti to tu nikto nevie zabezpecit....
Mam E92 tak viem ako sa tu tazko zhanaju veci....
Peppo napísal:super.. a kde to chces vybavovat osobne??
mam ist do Ameriky pre to? alebo ako?
u nas ti ponuknu akurat tak tuzingove doplnky na E36 a to je vsetko
crumar napísal:Vidis, a tu je ten problem. Ja som pisal o peniazoch a za predpokladu, ze ich je na rozhadzovanie dostatok, by nemal byt problem sadnut do lietadla. Zrejme ma nechapete ako to myslim.
crumar napísal:Takze milion ludi je blbych, len hrstka slovakov nie.
Peppo:
Tu kapotu si objednaval z USA kvoli cene, alebo si to nevedel nikde zohnat?