... všetko o BMW ...
pedro299 napísal:Čím viac to budeš počúvať tým večšie haluze z toho budeš mať.Tak som to myslel.To či je viečko otvorené je jedno.Kašli na to.Alebo ešte je jedno riešenie,daj vymeniť pol motora,poprípade komplet motor za xyEur pre lepší pocit.
voMacK napísal:E60 nema podsvietene klucky..ale len spatne zrkadla..
toto sa vola "licht paket"
Raziel75 napísal:Chalani, prosím Vás ako je to s demontážou madiel na dverách, bol som u maníka čo robí s fóliami, ten ma presviedčal že to stačí iba odspodu vypáčiť ,že je to tam len nacvaknuté,už také fólioval,ale nerozoberal to nikdy. Ja som mu zasa tvrdil že musia ísť dole celé dvere.
Chcel by som dať všetky lišty do fólie, tak som sa s ním dohodol že mu donesiem rozobraté diely, ale zasa rozoberat všetky 4 dvere kvôli tomu...Pozeral som aj nejaké návody,ale mám v tom hokej, tak ma prosím uveďte do obrazu...
Díky moc...
voMacK napísal:ty ich nepotrebujes. 170 resp 173kW verzie uz maju klapky zosilnene, kt. sa nelamu
PSnoopy363 napísal:Ahojte...prosím vás skade sa dajú zohnať tie záslepky do sania namiesto swirl klapiek...samozrejem čím lacnejšie tým lepšie, ale ak to má nejakú relevantnú funkciu, tak hlavne aby to nerobilo bordel ako tie swirl klapky dokážu. Rozmýšľam, že to stade vyhodím a nahradím záslepkami a čo sa potom toho celého týka...keď sa namontujú záslepky, viem že sa ešte menia tesnenia okolo nich a poto treba vybrať aj EGR ventil a a EGR termostat a tieto veci, alebo ako to vlastne je??? Ďakujem :)