... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

loppree
Autor témy
Auto: 320D E91
Kraj: Bratislavský

Demontaz vnútorného spätného zrkadla

Piatok, 15. Februára 2013, 02:24

Neviete niekto, ako sa demontuje vnútorné spätné zrkadlo na E46? Ide o samostmievacie zrkadlo a potrebujem ho odmontovat od guloveho capu na ktorom je upevnené. Diky.

franco
Auto: e 46 110 kw touring

Re: Demontaz vnútorného spätného zrkadla

Piatok, 15. Februára 2013, 11:11

musis najskor odpojit konektor a potom staci potihnut zrkadlo smerom dozadu.

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Februára 2013, 11:08

Ty chces zhodit zrkadlo z nozicky s gulovym capom?

Obavam sa ze potiahnutim to nepojde... to si ho akurat tak dodzubes

Z okna ho zhodis pootocenim do strany - je jedno do ktorej.

Z toho guloveho capu to ide strasne zle...minule som to robil na svojom... musis "rozlupnut" zrkadlo...ten ramik co ide okolo, sa da zhodit, ale je to na takych malych zapadkach, ktore sa vedia odlomit... je ich po obvode 12.

Ja som si "ohlodal" cely ten ramik srobovakom, kym som to dal dole...potom som to musel brusit...

POZOR, aby si nezatlacil na samotne zrkadlo, lebo ti moze prasknut a vytecu ti kristakliky.

Potom ked mas zrkadlo rozobrate, tak tam je taka "segerka" (poistny kruzok z pliesku)... ten musis zhodit - tiez drzi jak svina , no a potom vyberies nozicku z tela zrkadla...

sranda je to potom skladat dokopy #-o .... musis sa vybavit trpezlivostou....
Prílohy
AutoDim_Mirror_Inside.jpg
AutoDim_Mirror_Inside.jpg (66.8 KiB) 2299 zobrazení

loppree
Autor témy
Auto: 320D E91

Pondelok, 25. Februára 2013, 01:43

Diky chalani za návody, skusim to. Ide mi o to, ze mam staru E46 a teraz som kupil E91. Na starsej E46 je samostmievacie zrkadlo, na novej nie. Obe vypadaju navonok konstrukcne rovnake, tak ich chcem skusit vymenit. Skusim to dat najprv dole cele, aj s uchytkou na skle, ak to nepojde, tak to rozoberiem a oddelim od čapu. Napisem sem ako to dopadlo.

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Pondelok, 25. Februára 2013, 10:43

loppree napísal:
Diky chalani za návody, skusim to. Ide mi o to, ze mam staru E46 a teraz som kupil E91. Na starsej E46 je samostmievacie zrkadlo, na novej nie. Obe vypadaju navonok konstrukcne rovnake, tak ich chcem skusit vymenit. Skusim to dat najprv dole cele, aj s uchytkou na skle, ak to nepojde, tak to rozoberiem a oddelim od čapu. Napisem sem ako to dopadlo.

Malo by to ist bez rozobratia, len musis pritiahnut + , kostru a signal z relatka spiatocky (pripadne + priamo zo svetiel spiatocky)
Znie to strasne, ale vo svojej podstate je to nenarocna baviacka.

To je super vyhoda, ze cely mozog auto dimm zrkadla je v nom...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných