... všetko o BMW ...
Miro Kovačik napísal:Som zvedavý na graf, nášteva u Donuza poteší , ešte som sa nestretol s nespokojným zákazníkom
bramborak napísal:Spojku za tri týždne neodpáli uprava RJ, bola pred smrťou už pri chipovaní čo si si nižie aj odpovedal tak nechápem tvoj príspevoktak isto psojka v riti do troch tyzdnov, aj ked som tomu vobec nedaval na prdel...
a aj ten krutiaci moment.. 580Nm ?
bramborak napísal:moja mala pri uprave 160tisic teraz ma 225tisic , ta tvoja bola mrtva už pri uprave, spojka neodíde po troch týždnoch! ani keby si začal jazdiť závodne. čomu nechapešno ak nieje nova
bramborak napísal:nechcem kazit radosť pisal si ze to ma mat 250-260koní. tak isto mam 330xd, čip u Donuza, zrychlenie 60-100km/h na trojke , bolo po prvej verzii "chipu" 3,5s , následne to na moje poziadanie zmäkčil na 3,65-3,7s, lebo auto zatrhávalo pri 2300 ot. údajne nenastavenym turbom. a pokial viem, ja by som mal mat 220k cca... tak isto psojka v riti do troch tyzdnov, aj ked som tomu vobec nedaval na prdel...
a aj ten krutiaci moment.. 580Nm ?
----
inak ak ides menit spojku a pasovala by zo 135kw verzie, mam zanovnu lamelu, majitel predomnou menil iba lamelu , nie pritlacak, preto zacala smykat. lamela ma hrubku 8,6mm, nová ma 9mm.
Miro Kovačik napísal:Jasne kážde zvýšenie výkonu uberá životnosti , ale nie až tak aby ti to odišlo po troch týždňoch. Mr 68 vydel ako išlo auto mne a všetko držalo Tak dufam že sa ti nič nepokazí a výkon si užiješ bez problémov
mr.68 napísal:
No pozri radosť mi kaziť nebudeš, netvrdím s istotou že to auto má taký výkon, ako som napísal, po návšteve brzdy sa uvidí. Lubo mi len tolko povedal, že vzhladom na hmotnosť auta a hodnôt čo tam nastavil a nameral tak by to mohlo byť približne tak... Totižto moje auto váži s plnou nádržou 1790kg bez posádky a my sme v aute boli traja a spojka v prdeli plus zimné gumy... A ty máš tých 220k a 490nm odmeraných? Lebo ja nemám a napísal som len to čo mi povedal Lubo, že cca 250-260 tam možno bude. A tiež neverím že keby mi to upraví z 204 na 220k tak je to taký rozdiel ako to cítiť v aute
.