... všetko o BMW ...
 príbeh bude? alebo nejaký popis?
 príbeh bude? alebo nejaký popis? 
											 je to 524td ale som milo prekvapeny, nic to nezere, ide ako jebnute samozrejme na svoj vykon
 je to 524td ale som milo prekvapeny, nic to nezere, ide ako jebnute samozrejme na svoj vykon   vybava ziadna len servo, klima, el. zrkadla, abs.. auto je povodom zo Svajciarska dovezene v roku 2008 na slovensko, vyzera ze original 260000km, poslednu dobu jazdene len nemecko kde boli menene brzdy, olej, zevraj rozvody, repasovany starter .... motor ide neskutocne tichucko, chyta na supu a co je hlavne spodok auta absolutne zdravy... a este som zabudol na samosvor origo
 vybava ziadna len servo, klima, el. zrkadla, abs.. auto je povodom zo Svajciarska dovezene v roku 2008 na slovensko, vyzera ze original 260000km, poslednu dobu jazdene len nemecko kde boli menene brzdy, olej, zevraj rozvody, repasovany starter .... motor ide neskutocne tichucko, chyta na supu a co je hlavne spodok auta absolutne zdravy... a este som zabudol na samosvor origo   som fakt milo prekvapeny a e39 dostala surodenca
  som fakt milo prekvapeny a e39 dostala surodenca   

...
  ... 
//Mario napísal:Dakujem, tiez to nejaky ten rok trvalo. Ale som stastny majitel. RV:89, 4 miestna verzia, orig. az na zadne kridlo ACschnitzer a xenony. Super auto na cestovanie..
 ......skor na blaznene by som povedal bo ci mu tlacis abo ne tha ti zpapa viac ako 12l
 ......skor na blaznene by som povedal bo ci mu tlacis abo ne tha ti zpapa viac ako 12l 

milujem!!! Chalani Ba a okolie nemate nahodou na predaj niekto tu ciernu listu okolo zadneho okna? Lepil som nove a asi som ju zle nacvakol a segra mi ju stratila v meste :/ ...aaaa nechceli by ste niekedy mini zraz cisto e34?
 milujem!!! Chalani Ba a okolie nemate nahodou na predaj niekto tu ciernu listu okolo zadneho okna? Lepil som nove a asi som ju zle nacvakol a segra mi ju stratila v meste :/ ...aaaa nechceli by ste niekedy mini zraz cisto e34?  piste sem alebo 0911 435 868 :)
 piste sem alebo 0911 435 868 :)