... všetko o BMW ...
joho6891 napísal:...ak ti teraz koleso pri zatlaceni do vnutra pekne dosada na hranu lemu tak by som to uz sirsie asi nedaval...moze to pokazit charizmu e30,,,este taky necely centimetrik noo--moe byt...neviem ako si sa nakoniec rozhodol o kolko chces auticko znizovat takze aj podla toho...ale myslim ze ak das na ten disk uzsiu gumu a vytvori sa ti ,,A" tak to bude akurat gut...no aj tak to asi chces sirsie vsak??...skompletizuj aj predok nech mas jednu stranu pripravenu...potom sa ti na to bude pozerat urcite lepsie a lahko sa rozhodnes ci to chces este von alebo gitujes
...drzim palce nadalej!
e30maniac napísal:tak som si myslel ze kus sirsie ale ked ja mam taky svol styl trosku kolesa musia byt von , a ked koleso preperujem tak tam vojde na ventylovu mierku a dam tam tem bc-racing a podla mna to nemusi ani perovat![]()
joho6891 napísal:...tak to motom mame rovnaky styl...pockaj este na ten stelovak,,, nahodis ho a nasledne pripasujes predny lem ,,dovtedy budes ten zadny blatnik urcite obchadzat a ocumovat este mnohokrat ta dovtedy sa mozno aj rozhodnes co s nim dalej...
e30maniac napísal:velmo vzacne dokumenty