... všetko o BMW ...
items napísal:no ja som si kupil ten nezmisel od turtle wax a mam vetranu kozu a co sa tyka toho tak ziaden problem akurat ze to treba nanasat v tensej vrstve aby sa tie dierky vlemi nezaniesli
autodetailsk napísal:Pani trosku svetla do tejto temnej temy.
Osetrenie koze znamena - vycistenie a nasledna impregnacia produktov, ktore kozu zvlacnia, zjemnia a vyzivia.
Podstatnou vecou je aby pri cisteni a naslednej aplikacii nazvyme ich kondicionerov nedoslo k upchaniu porov koze - pretoze koza musi zostat "priedusna". Vsetky tieto produkty, ktore ste tu spomenuli urobia pravy opak - kozu nevycistia hlbkovo, tym padom pory, ktore sa v kozi nachadzaju zostanu upchate a potom naslednou aplikaciou kondicionerov, ktore nemaju potrebne parametre a tym padom nepreniknu do hlbky koze, vlastne len napatlete nieco na povrch a koza zostane vo vnutri sucha... a je nachylna na tvorbu oderkov, prasklin atd...
tolko k teorii :)
autodetailsk napísal:no neviem ci som celkom teoretik :) kazdy kto si klikne tak zisti :) ale o tom to tu nie je :)
takze veci ktore sa nam osvedcili:
asi najoblubenejsi - Gliptone Leather Cleaner / Gliptone Leather Conditioner
drahsia sada - ColourLock Glattleder Pflege - to je komplet sada - cize cistic aj kondicioner - neutralne vona
takisto Zaino Z10 je vyborny
PS1: pri cisteni je hodne dolezite pouzit kefku na kozu - clovek sa menej narobi a vysledok je zaruceny
PS2: veci na "kozku" od bmw som aj ja - nevonia to zle ale nic to necisti a clovek je od toho cely zapatlany :)
autodetailsk napísal:no neviem ci som celkom teoretik :) kazdy kto si klikne tak zisti :) ale o tom to tu nie je :)
takze veci ktore sa nam osvedcili:
asi najoblubenejsi - Gliptone Leather Cleaner / Gliptone Leather Conditioner
drahsia sada - ColourLock Glattleder Pflege - to je komplet sada - cize cistic aj kondicioner - neutralne vona
takisto Zaino Z10 je vyborny
PS1: pri cisteni je hodne dolezite pouzit kefku na kozu - clovek sa menej narobi a vysledok je zaruceny
PS2: veci na "kozku" od bmw som aj ja - nevonia to zle ale nic to necisti a clovek je od toho cely zapatlany :)
motoking napísal:pozeram vasu stranku da sa dat zlava pri objednavke?Colourlock - Cleaning Brush,Gliptone Liquid Gentle Cleaner – 250ml,dufam ze to nejak nesmrdi......Gliptone Liquid Leather Conditioner – 250ml
motoking napísal:[/quote]pozeram vasu stranku da sa dat zlava pri objednavke?Colourlock - Cleaning Brush,Gliptone Liquid Gentle Cleaner – 250ml,dufam ze to nejak nesmrdi......Gliptone Liquid Leather Conditioner – 250ml
ViktorDDD napísal:gliptone má dosť výraznú vôňu/smrad ale celkom dobrý účinok
autoglym má zas asi dobrú reklamu lebo pred 2-3rokmi o tej značke skoro nikto nevedel a teraz už pomaly ani nič iné nepočuť keď je reč o autokozmetike, pritom vlastnoti nemusia byť také dobré
svanto66 napísal:este jeden poznatok z pouzivania gliptonu..po pouziti cisticu mi normalne isla dole farba z koze..neviem ci sa to niekomu stalo ale toto bol dalsi dovod preco som nespokojny s gliptone..ostatne pripravky co som pouzival ziadny problem..nehovorim,ze je gliptone zly ale ja s nim nemam dobre skusenosti..