Serus plaan,
velmi podobnu otazku som riesil ja pred nejakym pol rokom v juli, ked som predal svoj Focus ST a mojimi kandidatmi boli prave Megane RS a BMW 130i. Nakoniec vyhrala 130i a musim povedat ze to rozhodnutie vobec nelutujem. Nech si vravi kto chce co chce Megane RS je z hladiska jazdnych vlastnosti (myslim napr na okruhu) este o uroven vyssie ako moje BMW, comu svedci aj fakt ze na Nurburgringu som mal velke problemy drzat sa kamarata na novej Trophy edicii.. Ale z hladiska komfortu jazdy, tvrdosti podvozku a kvality spracovania je 130i ina liga. Moje 130i je rv 2007, 5 dv v Mpakete a plnej vybave. Za toho pol roka sme spolu nabehali okolo 35000 km a musim povedat ze si ho neviem vynachavlit. Stale nedokazem pochopi ako dokaze auto s R6 a vykonom okolo 265 PS jazdit Rakusko pri tempomate na 150 za 9,6 l.. Alebo inak, trasa TT-Krefeld DE (1120 km) z toho SVK a A tempomat 150, Nemecko 180-220 a vysledna 10,8. Reci o tom ze rubes vysoko si myslim ze su P. Pokial mas aspon trosku citu v rukach a hlave, aj s DTC rezimom je to auto krasne predvidatelne a hrave, po podrzani na 7 sekund a vypnuti pomocnikov je to zas celkom divoka macicka

Chyba mu trosku LSD ale stale je to z hladiska jazdnych vlastnosti pre mna jeden z TOP hothatchov. 135i je tiez uzasna, ale uz z hladiska ceny stale o nejakych 25% drahsia.. A mozem ti povedat ze ta horcikova amosfera ma tiez nieco do seba. Co je krasne je ze je to jedno z mala aut kde zvuk motora valcuje zvuk od vyfuka. Ak kupis dobre pneumatiky, zimy sa tiez ked budes rozumny nemusis bat

Pozri som z TT, ak chces napis mi SZ, vymenime cisla a mozem ti dat previest.