... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

svanto66
Autor témy
Auto: E91 318d LCI
Kraj: Bratislavský

Re: E46 - Kontrolka

Streda, 16. Decembra 2009, 19:28

ice.blade napísal:
na to aby sa ludia pytali na veci ktore si sami nevedia spravit a ani si sami poradit

myslim si ze ziskavanie informacii ako je tematika kvapalin a ineho spotrebneho materialu je pekne rozpisana hocikde na webe, len nikomu sa to nechce hladat!!! do not be lazy and go use goole :twisted:

I am not lazy but I need informations from people personally :twisted:
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

pby
Kraj: Prešovský

Utorok, 25. Decembra 2012, 13:07

Ja mam podobny problem, predtym nez to dam asi do servisu, sa chcem opytat ci nahodou neviet oco ide.

Tiez svieti zlta kontrolka chladiacej kvapaliny ci co to je (ta v dolnom rade prva z prava). Skontroloval som hladinu chlad. kvap. je na max. Aky je pomer desilky a chlad. kvap neviem (ja som s tym este nic nerobil). Svieti bud stale alebo zasvieti a zahasne proste bud stale alebo na striedacku.. Niekedy svieti aj ked len nastarujem a uz je tam, inokedy az po par km, a aj ked sa motor zahreje. Motor sa neprehrieva (podla budika v aute je na riadnej prevadzkovej teplote /v strede/ )

O co moze ist ? Vsimol som si ze mi pri pustenom topenia v aute, neico v nom bzuci- asi vrtulka ventilatora (ide to z vnutra pristrojovky) ale ked vypmnem topenie (ventilatori) uplne prestane to, po zapnuti opat-z toho sa domnievam ze to je len vrzgajuci ventilatorik, ale neviem ci to ma s tym suvis.

Cize co ? dolievat asi nie, lebo kvapalina je na max, moze byt zmrznuta ? Ale ked sa motor zahreje na prevadzkovu svieti stale a to by sa uz rozmrazila.. Co dalej ? Nemoze to byt nejaky iny problem naco len chladiaca kvapalina reagujem nepriamo? Alebo chybne cidlo chladiacej kvap.?

Vdaka
OO(||||)°(||||)OO

Užívateľov profilový obrázok
Roman23
Auto: BMW E46 328i
Kraj: Trnavský

Utorok, 25. Decembra 2012, 23:09

...a s ventilatorom kurenia to nesuvisi...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných