co takto najskor pouzit tlacitko hladat... to ste naozaj uz taky lenivy ci... zakladat temu ktora tu je X Y krat rozoberana... pripadne GOOGLE... a ohladne tvojej otazky: bawaria
Všeobecne najvacsie dopredu das 245 a dozadu 275-ky :))
a to si s kade nabral.
Treba sa riadit stitkom na B stlpiku, tam su vsetky pre dany model. Co je na tom stitku, moze ist kludne na auto bez toho aby policajt mal pripomienky.
Ale naco by si to potreboval do technicaka, je to ich chyba ze to tam nedali. Ak tam mas stytok s rozmermi kolies, tak je to jasne ze je to od vyrobcu a je to viac ako ten ich "technicak".
Ja som mal Octaviu 1.9 SDI uplne bez vybavy, a pri prepise mi z toho urobili 1.9 TDI Laurin§Clement, ich chyba ja som to neriesil. Ked su taky tupci ze neviedia ani opisat udaje s papiera na papier....
priamo od importera BMW v Blave ale existuje firma kt. tieto veci rieši a zoženie potvrdenie od BMW, poplatok neviem aký je. skus si dať tvojú požiadavku do googlu...
No su to dobre dilina ja som prihlasoval auto r.v tam je 2002 a dali mi 2005 a kolesa ja tam mam r18 a ties ich nemam v technicaku ale ked otvoris dvere tam tam ty pekne pise ake mozes dat