... všetko o BMW ...
LOKI napísal:punky13 - super skusenost len pri repase za 2000e som predpokladal, ze ten hydromenic uz vymeni v tej cene...zbytocne si potom robil 2x pracu...kolko vlastne stoji NOVY hydromenic ?
ptz napísal:no ved tu konecnu sumu si sem uz dal a potom zmazal tusim. ale chapem, ze keby si tu sumu precital kolco a porovnal so slovenskou cenou, tak ho porad vystre
ptz napísal:no ved tu konecnu sumu si sem uz dal a potom zmazal tusim. ale chapem, ze keby si tu sumu precital kolco a porovnal so slovenskou cenou, tak ho porad vystre
punky13 napísal:
stačí povedať že to bolo menej ako 2000€...
ptz napísal:
ono, nikde neni napisane, ze by mal manual vzdy vydrzat viac ako automat. ked sa clovek sprava k automatu normalne, tak by nemal byt ziaden problem (aspon pri automatoch ZF). moj uz ma cez 230 t km a zatial sa javi, ze je vsetko OK (tuk tuk tuk). stryko ma MB 220 cdi, auto ma cez 300 t km a radi uplne krasne a hladko
takze vacsinou je to o spravnom zaobchadzani, ako pri vsetkom
pagiator napísal:ja sa takisto staram a stale sa nieco objavi,niekedy mam toho uz dost,ale ked to je ok,ten pocit z jazdy sa neda nahradit a chybal by mi...
ptz napísal:
ano, tento pocit velmi dobre poznam![]()
hold, tieto auticka, hlavne tej vyssie rady a komplikovanejsie motory, maju tiez svoje dni. vela krat zalezi od toho, ako sa ktory den vyspi![]()
kolco, co hovori nova prevodovka, radi jak ma?