... všetko o BMW ...
 ....cital som a cital som a som rad ze mam toho baworaka teraz ja :)))) ...je on velmi pekne postarany stale cisto udrziavany aj interier ci vonku ...co ja som kupil ...tak som lutoval a lutoval ze som ho kupil ...tlacilo olej ...turbo mi odislo po 3 dnoch ...starter netocil a same problemi ach :/...vyfuk sa rozpadol na 2 polovice hroooza...a nakoniec sa zistilo ze bol preskoceny rozvod o 3 zuby a hydrostel sa stale snazil narovnat a nic ..raz hej raz nie ..vykon nikde olej strieka kde pride turbo odislo dymylo horsie ako s lokomotivy proste hroza a hanba ...nakoniec rozvod "retaz" bol v poriadku len sa vratil do povodnej polohy prezrel sa pretesnil sa cely motor a je vnej ze vraj vnutro turba z 2.5tds...auto po zohriati motor ani nepocut...ani neklepe neskace motor niiic ...taky je tichy ze sa mi ani nechce verit ....jedina chyba je presne ta ako pisal byvali majtel tejto e34 524td...hroooooza stym startovanim ...chcem sa ta spytat ze ci nahodou si niekde nieco neponapajal a stale skratuje starter dal som tam uz druhy starter a + dalsie repasovanie ...raz sa vysunie aj to potoci 2s a vrati sa nas5...skusali sme potom buchat trepat a nic a nic a nic ...kde bola u teba chyba ? ..co si snim take spravil ? ...nechcem cez rychlost ho startovat ...lebo zas preskoci rozvod a uz to pojde odznova ...nevies ? nepametas ? ..ze preco starter stale haproval ? ... momentalne je zima a toto nastartovat cez ten biedny starter je nemozne ...este ked bolo teplo nebol problem...skus porozmyslat ze preco starter haproval ...mne sa zda ze starter je v pohode len niekde v kablovake skratuje ..nvs nic ? ..hm diky.....auto je super super ide a nechavam si ho a davam dokopy...momentalne mam nanej R15 plechace
 ....cital som a cital som a som rad ze mam toho baworaka teraz ja :)))) ...je on velmi pekne postarany stale cisto udrziavany aj interier ci vonku ...co ja som kupil ...tak som lutoval a lutoval ze som ho kupil ...tlacilo olej ...turbo mi odislo po 3 dnoch ...starter netocil a same problemi ach :/...vyfuk sa rozpadol na 2 polovice hroooza...a nakoniec sa zistilo ze bol preskoceny rozvod o 3 zuby a hydrostel sa stale snazil narovnat a nic ..raz hej raz nie ..vykon nikde olej strieka kde pride turbo odislo dymylo horsie ako s lokomotivy proste hroza a hanba ...nakoniec rozvod "retaz" bol v poriadku len sa vratil do povodnej polohy prezrel sa pretesnil sa cely motor a je vnej ze vraj vnutro turba z 2.5tds...auto po zohriati motor ani nepocut...ani neklepe neskace motor niiic ...taky je tichy ze sa mi ani nechce verit ....jedina chyba je presne ta ako pisal byvali majtel tejto e34 524td...hroooooza stym startovanim ...chcem sa ta spytat ze ci nahodou si niekde nieco neponapajal a stale skratuje starter dal som tam uz druhy starter a + dalsie repasovanie ...raz sa vysunie aj to potoci 2s a vrati sa nas5...skusali sme potom buchat trepat a nic a nic a nic ...kde bola u teba chyba ? ..co si snim take spravil ? ...nechcem cez rychlost ho startovat ...lebo zas preskoci rozvod a uz to pojde odznova ...nevies ? nepametas ? ..ze preco starter stale haproval ? ... momentalne je zima a toto nastartovat cez ten biedny starter je nemozne ...este ked bolo teplo nebol problem...skus porozmyslat ze preco starter haproval ...mne sa zda ze starter je v pohode len niekde v kablovake skratuje ..nvs nic ? ..hm diky.....auto je super super ide a nechavam si ho a davam dokopy...momentalne mam nanej R15 plechace  :D:D...elektorny odisli prec a teraz majtel ich predava za 250eu
:D:D...elektorny odisli prec a teraz majtel ich predava za 250eu  ...ale ja chcem nieco krasne s velkym falcom a si ho tak porobit ze kazdy sa bude len pozerat...motor uz je ...uz len starter a malicke kozmeticke chybycky...
 ...ale ja chcem nieco krasne s velkym falcom a si ho tak porobit ze kazdy sa bude len pozerat...motor uz je ...uz len starter a malicke kozmeticke chybycky...mysho napísal:Dnes som siel v KE po vypadovke za bejvalkou (ML191AG), ale dymila ako Titanic.
 :D:D ...a ani sa necuduj kur*a ked take auto som od neho kupil ...motor v pi*i turbo v pi*i alternator v pi*i starter v pi*i atd atd....proste zralo olej cez turbo ..hahaha...tak som behal bohuzial ...ale auto teraz je maximalne a neskutocne cukrik jedine co mi vadi stale nechapem preco nechce startovat ...kazdeho sa pytam trepem sa stym hladam chyby meram vsetko vsetko ...sem tam vysunie pastorok aj to na 2s a potom sa vrati to nestaci pre motor nastartovat...a este ho aj uvidis po kosiciach behat
:D:D ...a ani sa necuduj kur*a ked take auto som od neho kupil ...motor v pi*i turbo v pi*i alternator v pi*i starter v pi*i atd atd....proste zralo olej cez turbo ..hahaha...tak som behal bohuzial ...ale auto teraz je maximalne a neskutocne cukrik jedine co mi vadi stale nechapem preco nechce startovat ...kazdeho sa pytam trepem sa stym hladam chyby meram vsetko vsetko ...sem tam vysunie pastorok aj to na 2s a potom sa vrati to nestaci pre motor nastartovat...a este ho aj uvidis po kosiciach behat  ale uz bez toho aby dymil a tak ze auto leti ..len ten starter ach jaj :/
 ale uz bez toho aby dymil a tak ze auto leti ..len ten starter ach jaj :/
 pekná je sice motor by som chcel asi iny ale aspon niečo :)
  pekná je sice motor by som chcel asi iny ale aspon niečo :)

držím palce nech  teda motor po GO drží . inak veľmi by ju  podľa mňa  omladilo lišty po  bokoch  a  náraznikoch  na  bielo  a  ľadvinky na  čierno :) na letných by som  ju potom  asi pretiahol
  držím palce nech  teda motor po GO drží . inak veľmi by ju  podľa mňa  omladilo lišty po  bokoch  a  náraznikoch  na  bielo  a  ľadvinky na  čierno :) na letných by som  ju potom  asi pretiahol  

interier pofotim, do ml idem akurat teraz cez vikend
 interier pofotim, do ml idem akurat teraz cez vikend