... všetko o BMW ...
Peter BMW napísal:Tak som to rozobral a cuduj sa svetu,co neni uplne zlomene tak je na pol ceste. Tak mam co robit do noci.Pristup na chuja,do buducna aby som ani kufor neotvaral pre istotu...
Laco19 napísal:Nemusis umyvat ani wapkou. Minuly tyzden som umyl hadicou (aj povysaval a trosku nalestil interier - narychlo, trvalo to cca 1,5 hodiny) a po nastartovani som mal chybu 4x4 systemu, zresetovany idrive (bez trojbliku, nemcina, znulovany cas a datum). Ked sa dobre pamatam tak to bolo uz druhykrat. Tak neviem ci je to umytim alebo akumulatorom ale ten vydrzi minimalne 4 hodiny diagnostiky bez prepnutia do setriaceho rezimu, tak by mal byt OK.
petuloo1984 napísal:No to presne robilo aj mne.To je ten vadny spinac,tiez mi par krat vynulovalo idrive,a vyhadzovalo 4x4 fail system plus DSC problem.
Len mne to casom az tak zblblo ,ze ked som sadol do auta ,nastartoval, tak sam od seba otvaral to zadne okno.Niekedy som ho musel ist zatvorit aj par krat,niekedy isiel s "otvorenym":)Potom som to odpojil a je pokoj.Neviem casom mozno kupim novy za tych 30 eciek ,co tu kolega spominal.
Laco19 napísal:Spinac mi funguje dobre - sklo otvaram dost casto, tak neviem ci je problem v nom. Jediny problem o ktorom viem su kable v pantoch na lavej strane, musim to cim skor opravit.
miroslavballa napísal:http://www.autotechnik.sk/diely/bmw/e60-bmw-5/doplnky/elektronika
ja som to nekupoval ale caka ma to na jar.
Dufam ze som pomohol
pedro299 napísal:Za 160 ečiek si to prekablujem sám s prstom v riti.Ja som si to menil sám komplet a stalo to tak do 10 ečiek.Za tie love si to podla mňa kúpi len pako.
lukaspcolka napísal:zdravim vas, pred par dnami mi prestalo fungovat otvaranie kufroveho okna tak ako tu citam na fore tak asi to bude problem zlomenych kablov,, no a ako som pozeral navod na opravu tak by som si to chcel spravit len hacik je v tom ze pri oprave potrebujem otvorit aj to okno a mne nefungujetak ak viete tak mi prosim poradte ako ho mam otvorit.