... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
halooooo
Autor témy
Auto: BMW 320 D Touring
Kraj: Banskobystrický

BMW E46 320 D Touring: spustenie chladica ?

Streda, 28. Novembra 2012, 11:40

Caute chcem sa spytat. Stalo sa uz niekomu nieco take ze sa mu napr v tomto obdobi ako keby spustil chladic motora ak je to to co myslim ? Pobehal som trochu na aute prisiel som domov auto uz bolo vypnute a z pod kapoty isiel taky zvuk ako ked sa v lete zapne chladenie. No nie som si isty ci je to prave to. Aj som tam pozeral ale ziadny vrtulu z chladica som nevidel je to vsetko pod plastami. Neviete mi s tym poradit v com by mohol byt problem ? Mozno ze to bude mat aj suvis s tym ze sa mi na ukazovateli teploty vody nikdy rucicka nedostane do strednej polohy ako by to malo byt pri 90 stupoch. Diky

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: BMW E46 320 D Touring: spustenie chladica ?

Streda, 28. Novembra 2012, 11:49

Tazko sa diagnostikuje zvuk ktory nik z nas nepocul. Minimalne novy termostat by si auto zasluzilo

halooooo
Autor témy

Streda, 28. Novembra 2012, 12:52

No podla mna to bude urcite chladenie zvuk ked sa toci vrtula. Mal som predtym BMW Z3 a tento zvuk je presne taky isty ako ked sa mi v lete spustilo chladenie. Skusal som uz aj odpojit baterku spravit mensi restart na 15 min a nic. Po zapojeni kablov zase len to iste. Neviem kde by mohol byt problem. A nezvykne sa robit na tejto rade 320D popri odpojeni baterky aj nejaky postup s klucom v spinacej skrinke. Viem ze ked som mal alfu 156 tak tam sa to robievalo dat klucik po pripojeni baterky do prvej polohy atd. :P

bruttus13
Auto: BMW E46 320cd
Kraj: Žilinský

Streda, 28. Novembra 2012, 13:27

urcite vymen termostat, huntujes si zbytocne motor...
BMW E92 330d
BMW E46 320cd ex
VW passat 81kw TDI ex
BMW E46 318i ex
Dacia 1300 :D

halooooo
Autor témy

Streda, 28. Novembra 2012, 13:48

No ten termostat objednam. Zabudol som este dopisat jednu vec. Vcera sa mi takto isto spustil chladic bol to taky isty zvuk ako aj dnes a to pri vypnutom aute akurat som chcel technickym benzinom odmastit jeden skorodovany srob v motorovej casti. A samovolne sa mi na chvilu spustil ten chladic. Ako keby tam doslo k nejakemu skratu...

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 10:37

A jak dlho bezi po tom co vypnes motor?
Mozno to bude iba vadna poistka

halooooo
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 15:32

Najviac som to mal pustene asi tak hodinu. Cakal som ci sa to nevypne a nic tak som odpojil baterku. Neviem co s tym. Aj teraz to mam spravene zatial tak ze mam odpojeny konektor z chladica aby sa mi stale netocila vrtula na chladeni a tiez aby som mohol mat zapojenu baterku a vobec zavriet centralom auto :P Zajtra idem s tym do servisu tak som zvedavy co mi povedia tam...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných