... všetko o BMW ...
baworo535d napísal:inak EBC--- nehrozi, lebo sa ani v tych rozmeroch nerobia teda, bud nove ATE do tych 1000E alebo pouzivane M5 tiez do tych 1000E (dufam)
tapsi napísal:a keby robili ebc dal by si ich?no mam podobny problem,dal som komplet nove kotuce platnicky textar a uz som predne musel dat na sustruh co tak mi tiaslo volant pri brzdeni (vacsej rychlosti) cca 10tisik km mam na nich..teraz to uz netrasie ale uz to nie je ono ...volal som do tempusu tak na moje co mam 325mm kotuce v predu stoja 150eur ks ako ebc turbo groove
tapsi napísal:a keby robili ebc dal by si ich?no mam podobny problem,dal som komplet nove kotuce platnicky textar a uz som predne musel dat na sustruh co tak mi tiaslo volant pri brzdeni (vacsej rychlosti) cca 10tisik km mam na nich..teraz to uz netrasie ale uz to nie je ono ...volal som do tempusu tak na moje co mam 325mm kotuce v predu stoja 150eur ks ako ebc turbo groove
Andrej1985 napísal:baworo535d
ako si dopadol nakoniec stym cechom a stymi M5 brzdami???
ja ich mam v garazi od kamarata a budem ich montovat v aprili na moju 535D uz sa tesim..........
lukinooo3 napísal:teraz som daval dopredu ATE drazkovane a aj ATE dosky...cena jedneho kotuca 3600kč a dosky 4000kč a zatial max.spokojnost...zatial som nepocitil nieco ako "mokre"brzdy...ako u starych hladkych...mozem odporucit...a to ze niekomu hadzu skoro nove brzdy je nasledkom nekvalitne ocistenej dosadaciej plochy...tym je kotuc trochu vyoseny...a hadze
Ado80 napísal:od ATE Elektrony špinavé jak Cigoši na Vyhodze
futy napísal:
svätá pravda, aj na Audi údia
sonyk02 napísal:Ado80- před třemi týždni som daval kompletne nové brzdy, předné ATE Power Disc a zadné ATE klasik hladke plus jsem k tomu zakupil ATE destičky - ATE Ceramic s keramicku přiměsi které by meli prave menej prášit a trochu lepe brzdit, že nebudu po dvoch týždnech kola černe ako cigani ako sem to mal předtím. Zatial mam s nimi najeto cca 600km takže se teprvo zajizdi, ale zatim je pocit dobrý, brzdí možná o trochu lepe ako předtým obyčajné hladké(neviem aka to bola značka, co tam iba sudruzi v DE BMW namontovali) a kola jsou zatial celkem čisté a kotuče ani nereznu ked stojí nějaky den vonku v dešti. Uvidzime po nějake dobe či to bol dobrý kup.