pedro299 napísal:Každemu vyhovuje iné,ja si napriklad nedokažem predstaviť mať comfort sedačky a nemať vyhrievanie,tam ti je aj nezavisle kurenie na prd, keď si sadneš a drkoceš ako drahý pes.Už kôli tomu by som auto nekupil,nech vyzera akokolvek dobre.Ale daju sa tam dať také podritníky,ako ma moja babka v kuchyni na stoličkach,kamarat ma auto z talianska a tiež koža bez vyhrevu a v jeho aute tie podritniky vyzeraju neskutočne snobsky:-)
tak nevravim ze vyhrievanie sedaciek by som nebral, je to dobra vec, no aby som koli tomu nekupil auto ktore mi inak uplne vyhovuje to zas nie

ono totiz talianske verzie su dost casto bez vyhrevu sedaciek :) a zase tvrdenie, ze nezavisle kurenie je mi naprd lebo sa drkocem ked sadnem do auta

to mas pre boha odkial ?

neviem otom aby sa clovek dlrkotal ked si sadne do vyhriateho auta ale budis

8 rokov som jazdil na aute s kozou a bez vyhrevu a nemalo to ani webasto a zijem

a isto by som si podritniky do takeho auta nedaval :X

a je jasne ze kazdemu vyhovuje nieco ine :) niekto chce dizel niekto benzin, niekomu stacia zakladne sedacky niekomu sport inemu zas konfort, niekto chce manual niekto automat, niekomu staci 520d inemu 550i proste kazdy sme iny :) ja som len reagoval nato ze ked jemu ta vybava vyhovuje tak nech sanepozera nato ze niekomu druhemu tam chyba toto alebo hento :)